Breaking News
03 Δεκεμβρίου 2017

Μια ακόμα νίκη πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι γυναίκες του Εργοτέλη οι οποίες επικράτησαν στο Μαρτινέγκο της ομάδας του Φοίνικα με 2-1 και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

 

Οι κιτρινόμαυρες βρέθηκαν απέναντι σ έναν ανεκδιήγητο διαιτητή ο οποίος είχε φροντίσει πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι να δημιουργήσει ένταση αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα να φέρει εκνευρισμό στην ομάδα μας με τις απόφασεις και τα λάθος σφυρίγματα του. Πέρα λοιπόν απο αυτό το γεγονός και παρά το ότι η ομάδα μας αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες (Σημαιάκη, Ηλιάδη, Φραγκούλη, Χουμά) κατάφερε να επιβληθεί στο αγωνιστικό χώρο και να φτάσει δίκαια στην νίκη χάνοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες και έχοντας επίσης ένα δοκάρι με την Παχάκη.

Οι παίκτριες της Γιάννας Δούκα αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά από αυτογκολ της Πιτροπάκη στο 12’, αντέδρασαν άμεσα και «πήραν το τρίποντο χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Τζανάκη σο 65’ και η Ξέρα στο 86’. Αξίζει βέβαια ν' αναφέρουμε και τα δυο τετ α τετ της Παχάκη όπου η πολύ καλή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού τερματοφύλακας του Φοίνικα είπε «όχι».

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο Λασιθιώτης ρέφερι Ταμπουρατζής απέβαλε την προπονήτρια μας Γιάννα Δούκα διότι όπως ανέφερε στο φ.α. διαφωνούσε με έντονο ύφος στα σφυρίγματα του. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω διαιτητής στο 1-1 δεν έδωσε σε ανατροπή παίχτριας μας, καταφανέστατο πέναλτι.

ΓΣ Εργοτέλης: Λιατίφη, Πιτροπάκη, Βελεγράκη, ΧαριτάκηΚαμαρίτη, Ξέρα, Αλτάνη, Ξυλούρη, Σταγάκη (78’ Tζανάκη), Παχάκη, Ψυχαράκη 970’ Δρακογιαννάκη)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics