Breaking News
26 Μαΐου 2018

Νέα κλήση έφτασε στα γραφεία του συλλόγου μας από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την αθλήτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Εργοτέλης Ιωάννα Παχάκη.

 

Η κιτρινόμαυρη MVP του Σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων που έγινε στην Ξάνθη κλήθηκε από τον ομοσπονδιακός τεχνικό κ. Αντώνη Πριόνα για τον φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα δώσει η Εθνική μας ομάδα  κορασίδων στο ΕΑΚ Βόλου το Σάββατο 26 Μαΐου κόντρα στην ομάδα Βόλος 2004.

Η Παχάκη θα βρεθεί την Παρασκευή το πρωί στην Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί  με το Εθνικό μας συγκρότημα όπου εκτός του φιλικού παιχνιδιού θα συμμετέχει και σε προγραμματισμένες προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics