Breaking News
17 Οκτωβρίου 2021

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας μοίραζε συγχαρητήρια για το διπλό της ομάδας του Ηρακλείου, στο Αγρίνιο.


Άργησε αλλά ήρθε η πρώτη νίκη για τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 2-1, σκορπώντας ικανοποίηση στην ομάδα του Ηρακλείου για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα.

 «Δίκαιο το αποτέλεσμα, ήμασταν η καλύτερη ομάδα, είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες, παρόλο που ο Παναιτωλικός προηγήθηκε, είχαμε πάρα πολύ εμφάνιση. Τα προβλήματα μας σιγά, σιγά μειώνονται, η ομάδα μας θα γίνεται καλύτερη. Μην ξεχνάτε ότι παίξαμε με πάρα πολλά παιδιά τα οποία ήταν άγνωστο αν θα μπορούσαν να παίξουν 90 λεπτά, αξίζουν συγχαρητήρια, και νομίζω ότι το μέλλον μας ανήκει γιατί έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές» τόνισε ο Νίκος Νιόπλιας.

Στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Είναι ακόμη πιο δυνατή αυτή η νίκη γιατί τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε το τελευταίο διάστημα λόγω του Covid και λόγω των πολύμηνων τραυματισμών, βλέπετε ότι όσο γεμίζει το ρόστερ μας, είμαστε μια κανονική ομάδα και αυτό θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας, γιατί παίξανε πράγματι πάρα πολύ καλά και θα ήταν άδικο να μην παίρναμε αυτό το αποτέλεσμα».


Για το ντεμπούτο του Ισπανού Τοράλ είπε: «Ήταν πάρα, πάρα, πολύ καλός. Ξέρουμε ότι είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και γι' αυτό τον πήραμε. Είναι η πρώτη του συμμετοχή έπειτα από τρίμηνη αποχή, μας έχει λείψει πολύ αυτός ο ποδοσφαιριστής. Είναι ένας παίκτης που έχει πολλά πράγματα στο ρεπερτόριο του, τη σιγουριά της πάσας, την εκτελεστικότητα, την τελική πάσα, σιγά, σιγά του ευχόμαστε να γίνει δυνατός, να μείνει δυνατός, γιατί αν κοιτάξουμε τι είχε πίσω του αυτός ο παίκτης, τι προϊστορία κουβαλούσε, όλοι περιμένουμε να είναι υγιείς, γιατί άμα είναι υγιείς και η ηλικία του είναι τόσο πολύ καλή, που νομίζουμε ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».

sdna.gr
Διαβάστε Επίσης

 Σήμερα 17 Οκτωβρίου γιορτάζουν

 

 

 

ΠΑΟΚ – Βόλος 4-4

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics