Breaking News
19 Οκτωβρίου 2021

Στην Δανία έφτασε η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Κοπεγχάγη για την τρίτη αγωνιστική του Conference League.

 

 

Η ομάδα του δικέφαλου ταξίδεψε στην Σκαδιναβική χώρα, με στόχο το τρίποντο που θα φέρει την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου σε θέση οδηγού στον όμιλο, και θα της δώσει μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάληψη της πρώτης θέσης και παράλληλα ένα καλύτερο πλασάρισμα στα νοκ-αουτ της διοργάνωσης.

Την Τετάρτη(20.10) η ομάδα του ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 (ώρα Δανίας) στο Πάρκεν Στάντιον, ενώ νωρίτερα στις 18:20 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Να θυμίσουμε πως ο Κάρλος Ζέκα δεν θα αγωνιστεί καθώς έχει υποστεί ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να μείνει στα «πιτς» για όλη την σεζόν.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη στις 19.45 το απόγευμα.
to10.gr
Διαβάστε Επίσης

 Σήμερα 19 Οκτωβρίου γιορτάζουν

 

 

 

Λαμπαδηδρόμοι Χατζηδάκης και Σκυλουράκη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics