Breaking News
20 Οκτωβρίου 2021

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανακοίνωσε σήμερα τους αθλητές και τις αθλήτριες, που επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στο φετινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-

γυναικών Under 21. Ο Γιάννης Σγουρόπουλος και η Ελισάβετ Τέρπου, που είχαν συμπεριληφθεί στις προσκλήσεις από τον διεθνή πίνακα αξιολόγησης, θα είναι κανονικά στη σπουδαία ετήσια διοργάνωση, η οποία θα διεξαχθεί στο Σπα του Βελγίου από τις 10 έως τις 14 Νοεμβρίου. Οι επιβεβαιωμένες λίστες συμμετοχών πάντως, επιφύλαξαν μία είδηση: Ο Σγουρόπουλος, πρωταθλητής Ευρώπης της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας το 2019, ανέβηκε στο νούμερο 2 των seeding. Στις προσκλήσεις πριν από έναν μήνα ήταν νούμερο 3, όμως δεν δήλωσε ο Σουηδός Τρουλς Μέρεγκαρντ, που θα ήταν 1ο φαβορί. Έτσι στο νούμερο 1 μετακινήθηκε ο Ρουμάνος Κριστιάν Πλετέα και στην επόμενη θέση βρισκεται ο 21χρονος Έλληνας άσος. Αυτά ισχύουν για τώρα και πιθανόν ν' αλλάξουν μέχρι τις 9 Νοεμβρίου, που θα γίνουν οι κληρώσεις , Ψηλότερα στα seeding εμφανίζεται και η επίσης 21χρονη Τέρπου, η οποία είναι στην 25η θέση από την 32η τον καιρό των προσκλήσεων.

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 21 προσκλήθηκαν 48 αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες με βάση τους διεθνείς πίνακες αξιολόγησης και άλλοι 8 αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες με κάρτες ελευθέρας ώστε να συμπληρωθεί το αριθμητικό όριο των 56 συμμετοχών, που θέτει η ETTU. Θυμίζουμε ότι στις θέσεις των αναπληρωματικών ήταν από την αρχή η Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Εκεί παραμένει μετά κι από τις τελευταίες ανακοινώσεις, συνεπώς αν ακυρώσουν κάποιες αθλήτριες μπορεί να δώσει κι εκείνη το «παρών» στη διοργάνωση του Βελγίου. Επί τη ευκαιρία να σημειωθεί ότι η 17χρονη πρωταθλήτρια έχει ακυρώσει τη συμμετοχή της στα τουρνουά Youth Contender του Λινιάνο της Ιταλίας (24-30/10) και του Σένεκ της Σλοβακίας (1-7/11), αλλά είναι πολύ καλύτερα μετά τον τραυματισμό της στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού.

* Με 121 τελικές δηλώσεις συμμετοχής έγιναν σήμερα οι κληρώσεις για το αναπτυξιακό τουρνουά της Κοζάνης, το 1ο στη φετινή αγωνιστική σεζόν, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, 23 και 24 του μήνα, στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης. Ακύρωσαν 18 αθλητές από τότε που έκλεισε η προθεσμία των δηλώσεων και δυστυχώς βγήκε από το πρόγραμμα η κατηγορία των παγκορασίδων, για την οποία καλυπτόταν αρχικά η προϋπόθεση διεξαγωγής (8 δηλώσεις συμμετοχής). Στα γκρουπ μπήκαν 29 παμπαίδες, 51 παίδες, 15 έφηβοι, 14 κορασίδες και 12 νεάνιδες. Αύριο-μεθαύριο θ’ ανακοινωθούν και τα ωράρια, ενώ στην προκήρυξη των αγώνων αναφέρεται ότι το γυμναστήριο θα είναι διαθέσιμο για προπόνηση την Παρασκευή από τις 18:00 έως τις 20:00.

* Από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Λουξεμβούργο προπονητικό καμπ με την επωνυμία ETTU Eurotalents Development Camp U13. Με επιστολή της προς τις εθνικές ομοσπονδίες η Ευρωπαϊκή Ένωση του αθλήματος ενημέρωσε ότι σε συνεργασία με τη FLTT (Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Λουξεμβούργου) και το CTTC (Κινέζικο Κολέγιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης) συμφώνησαν να προσκαλέσουν 10-15 επιπλέον παίκτες έως 13 ετών στο καμπ του Λουξεμβούργου (όλοι από τον χώρο Σένγκεν και να μην είναι προτεινόμενοι στο Prospectus για το Eurotalents Development Camp). Η ETTU συμπληρώνει μάλιστα, ότι «οι επιπλέον παίκτες θα μπορούν να μετάσχουν με την εξαιρετική τιμή των 30 € ανά άτομο/διανυκτέρευση».

Δηλώσεις συμμετοχής (μέσω των ομοσπονδιών) γίνονται δεκτές μέχρι την Κυριακή 24 Οκτωβρίου και για την υποβολή τους η ETTU δίνει τα emails:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

* Από το photo gallery της ETTU ο Γιάννης Σγουρόπουλος σε αγώνα του απέναντι στο Βέλγιο στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.


Διαβάστε Επίσης

Διακρίσεις για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης κατάδυσης

 

 

 

Το πόλο του ΟΦΗ στο Crete2day

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics