Breaking News
13 Ιανουαρίου 2022

Την τιμητική τους είχαν τα σκάφη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς αναδείχτηκαν στις πρώτες τρεις θέσεις σ' επίπεδο Κρήτης βάσει των συμμετοχών τους σε αγώνες και αντίστοιχες επιτυχίες που είχαν για το 2021.


Η αναφορά γίνεται για το σκάφος “Κορμοράνος”, το οποίο περιήλθε μάλιστα για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη θέση, ενώ ακολούθησαν στην δεύτερη και την τρίτη αντίστοιχα τα “Αλμύρα” και “Αίθρα”.

Η σχετική ενημέρωση από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων αναφέρει τα εξής:

Estrella

Τα αποτελέσματα γενικής κατάταξης αγώνων ανοικτής θάλασσας για όλες τις Περιφέρειες της χώρας για το 2021 ανακοίνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, με τα σκάφη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις.

Ειδικότερα για την Κρήτη, την 1η θέση και μάλιστα για 6η συνεχόμενη χρονιά, κατέκτησε το σκάφος “Κορμοράνος”, το οποίο συγκέντρωσε 1227 βαθμούς με κριτήρια τον αριθμό συμμετοχών σε αγώνες και αντίστοιχες επιτυχίες. Κυβερνήτης του σκάφους είναι ο Κωνσταντίνος Μανιουδάκης και πλήρωμα οι Κωνσταντίνος Πλανάκης, Κωνσταντίνος Λουκάκης, Νίκος Περβανάς, Γιώργος Αναστασόπουλος, Αθανάσιος Πελεκάνος και Χριστίνα Λειβαδίτη.

Τη 2η θέση κατέλαβε το σκάφος “Αλμύρα”, επίσης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με 497 βαθμούς και κυβερνήτη τον Δημήτριο Ναναδάκη, ενώ στην 3η τρίτη θέση αναδείχτηκε το σκάφος “Αίθρα” (ΝΟΧ) με 431 βαθμούς και κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Γκότση.
athlitiko.gr
Διαβάστε Επίσης

Ο καιρός σήμερα 13/01/2022[vid]

 

 

 

 

Όλα τα ζώδια 13/01

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics