Breaking News
28 Μαΐου 2023

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Η φροντίδα των λεπτομερειών και η προσοχή σε πρακτικές προτεραιότητες σε ικανοποιεί περισσότερο. Τώρα σκέφτεσαι θέματα που απέφευγες στο παρελθόν. Μπορεί να υπάρξει μια μικρή πίεση στις σχέσεις σου αργότερα σήμερα και μπορεί να αισθάνεσαι λιγότερο αναγνωρισμένη από όσο θα ήθελες. Στην πραγματικότητα οι άνθρωποι μπορεί να είναι χαμένοι στα δικά τους ζητήματα για να σε προσεγγίσουν πραγματικά και αν το κάνουν, μπορεί να φαίνεται πως θέλουν κάτι θέλουν.


Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς και της δημιουργικότητας σου και είναι μια περίοδος του σεληνιακού μήνα για να απολαύσεις και να εκτιμήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου. Έχεις επενδύσει συναισθηματικά και νοητικά στις εγκάρδιες επιδιώξεις σου σήμερα. Για καλύτερα αποτελέσματα προσπάθησε να εξερευνήσεις τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου χωρίς πίεση. Μπορεί να νιώσεις ότι δεν λαμβάνεις την εκτίμηση που σου αξίζει και θέλεις σήμερα, όμως αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να εστιάσεις στον εαυτό σου και στις υποχρεώσεις σου παρά να ανησυχείς για το τι κάνουν ή δεν κάνουν οι άλλοι.

Δίδυμος
Χρειάζεσαι ησυχία σήμερα με τη Σελήνη στον ηλιακό 4ο οίκο σου όλη μέρα. Για καλύτερα αποτελέσματα αφιέρωσε αυτόν τον χρόνο για να μειώσεις τους ρυθμούς σου. Η επίλυση των διαφορών έρχεται φυσικά μέσω συνομιλίας ή περαιτέρω σκέψης. Οι αλληλεπιδράσεις αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες, αλλά είσαι αρκετά σοφή για να μην παίρνεις τα πράγματα τόσο προσωπικά. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς εύκολα να πάρεις απόσταση, να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα, αλλά και να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου και σε ενδιαφέρει να μάθεις καινούρια πράγματα, αλλά και να συνδεθείς με τους άλλους. Μια αλλαγή ρυθμού μπορεί να είναι αναζωογονητική σε συναισθηματικό επίπεδο σήμερα. Όσο κι αν θέλεις να βασιστείς στους άλλους, καθώς κυλά η μέρα μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα διαθέσιμοι ή υποστηρικτικοί. Αυτό ισχύει μόνο προς το παρόν, κυρίως επειδή είναι χαμένοι στα δικά τους προβλήματα και τις ανησυχίες. Αποφάσισε να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και θα νιώσεις καλύτερα.


Λέων
Με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου όλη μέρα έχεις την ανάγκη να είσαι δημιουργική. Η πρωτοπορία δεν είναι ο στόχος σου σήμερα. Τα συναισθήματα σου είναι σταθερά και επικεντρώνεσαι περισσότερο στις ανάγκες σου. Δεν έχεις την τάση να μπερδεύεις τα πράγματα χωρίς λόγο, με αυτήν τη διέλευση. Αργότερα σήμερα με τον Κρόνο δυνατό, μια μικρή αποθάρρυνση μπορεί να σε ρίξει προσωρινά και μπορεί να είσαι λίγο συναισθηματικά απόμακρη. Η ατμόσφαιρα σήμερα ίσως είναι λίγο περίεργη με μια υποψία έντασης να υπάρχει διάχυτη.

Παρθένος
Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σου όλη μέρα και αναζητάς μια συναισθηματική σύνδεση με τον κόσμο γύρω σου. Μπορεί να έχεις έντονη επιθυμία να αφήσεις να εκτονωθούν τυχόν πρόσφατα πνιγμένα συναισθήματα και να βρεις έναν τρόπο να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Ίσως νιώσεις ότι οι άλλοι είναι λίγο συγκρατημένοι απέναντί σου ή απόμακροι αργότερα σήμερα, με τον Κρόνο να μπαίνει σε ένα πιο δυνατό παιχνίδι. Μπορεί να προστατεύονται από τον εαυτό τους, εάν δεν νιώθουν ασφαλείς. Ξεκούρασε το μυαλό σου και δώσε χώρο και χρόνο στον εαυτό σου χωρίς να τον πιέζεις.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο πίσω από το δικό σου και σου δημιουργεί την ανάγκη να απομονωθείς λίγο. Μια επιθυμία ή ανάγκη να χαλαρώσεις και να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου συναισθηματικά μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Είσαι σε καλύτερη θέση από το συνηθισμένο να εντοπίσεις εκείνα τα πράγματα που μπορεί να υπονομεύσουν την ευτυχία σου, καθώς οι παρατηρητικές σου ικανότητες είναι εξαιρετικές. Αργότερα σήμερα μια άβολη σύνδεση Αφροδίτης – Κρόνου μπαίνει στο παιχνίδι, αναδεικνύοντας προσωρινά φόβους και ανασφάλειες. Χρειάζεσαι λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και δεν βλάπτει να κρατάς τα σχέδια σου για τον εαυτό σου προς το παρόν.

Σκορπιός
Η Σελήνη στον τομέα της φιλίας σου σήμερα διεγείρει την επιθυμία να είσαι κοντά σε ομοϊδεάτες και αποδεκτούς έστω και μόνο στο πνεύμα. Εναλλακτικά υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση σε θετικούς στόχους, όνειρα και επιθυμίες. Με τον Κρόνο να παίζει ισχυρότερο ρόλο στις ενέργειες της ημέρας καθώς προχωρά, οι ευθύνες μπορεί να φαίνονται λίγο βαριές. Χειρίσου προβληματικές περιοχές και μην περιμένεις από τους άλλους να καταλάβουν τι χρειάζεσαι. Ακόμα και οι αλληλεπιδράσεις που φαίνονται ευγενικές στην επιφάνεια μπορεί να μην έχουν κάποιο βάθος και αυτή η προσωρινή ενέργεια μπορεί να απαιτεί λίγη υποχώρηση, καθώς αποκτάς μια νέα προοπτική και κάνεις κάποιες αλλαγές σε τρέχοντα έργα ή σχέδια.

Τοξότης
Οι ευθύνες και οι επιδόσεις σου βρίσκονται ψηλά στη λίστα με τις ανησυχίες σου σήμερα. Θέλεις να κάνεις το καλύτερο δυνατό ή να νιώσεις περισσότερη περηφάνια για τις πράξεις ή τη δουλειά σου. Είναι μια καλή στιγμή για να ελέγξεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου και να αξιολογήσεις το που μπορεί να έχεις ξεφύγει. Οι αλληλεπιδράσεις αργότερα σήμερα μπορεί να είναι λίγο τεταμένες ή επιφανειακές, κάτι που σίγουρα μπορεί να σε απογοητεύσει. Μην το παίρνεις όμως προσωπικά, δεν έχει να κάνει με σένα.

Αιγόκερος
Η ανάγκη σου για καινούριες εμπειρίες είναι έντονη σήμερα. Η συναισθηματική σου ενέργεια ωστόσο μπορεί να μην βρει εύκολα διεξόδους. Αν και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποια ανησυχία ή δυσαρέσκεια μπορείς να ανακαλύψεις ορισμένους τρόπους για να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Το να σπάσεις τις ιδέες ή τα σχέδια σου σε μέρη μπορεί να έχει νόημα, οδηγώντας σε μικρά βήματα προς τα εμπρός και αυτό είναι προτιμότερο από την υπέρβαση.

Υδροχόος
Σήμερα είναι μια ωραία μέρα για ενδοσκόπηση. Η ανάγκη σου να παρατηρείς και να στοχάζεσαι είναι πιο έντονη από το συνηθισμένο, καθώς η επεξεργασία των συναισθημάτων σου και των πρόσφατων γεγονότων φαίνεται απαραίτητη. Αντί να προωθείς νέες δραστηριότητες αφιέρωσε χρόνο για να εξερευνήσεις τι υπάρχει στο εσωτερικό. Αν επιτρέψεις στον εαυτό σου να κάνει ένα βήμα πίσω για να προβληματιστεί θα οδηγηθείς σε καλύτερες επιλογές στο μέλλον. Προσπάθησε να διώξεις τις ανησυχίες σου, εκτός κι αν σου δίνουν κίνητρο, καθώς δεν χρειάζεσαι επιπλέον πίεση. Αναθεώρησε, επεξεργάσου αλλά απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις.

Ιχθείς
Η ανάγκη να στηρίξεις ή να διασκεδάσεις τους άλλους είναι στο προσκήνιο σήμερα. Έχεις αυξημένη επιθυμία για αλληλεπιδράσεις. Καθώς η μέρα προχωρά και ο Κρόνος αναδεικνύεται πιο έντονα, η ανησυχία είναι μια τάση, αλλά είναι μόνο καλό αν σε παρακινεί να διορθώσεις ένα πρόβλημα. Μπορεί να υπάρξει μια μικρή απογοήτευση που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τώρα, αλλά είναι προσωρινή.
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σκληρή απάντηση στην ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ έδωσε ο Εργοτέλης

 

 

 

 

 

Σήμερα 27 Μαΐου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics