Breaking News
28 Μαΐου 2023


Beach Volley Nations Cup Ηράκλειο: Ιταλία και Γαλλία πήραν την πρόκριση στην τελική φάση 


Με τις απονομές, τις βραβεύσεις και το καθιερώμενο... συρτάκι έπεσε η αυλαία του CEV Beach Volley Nations Cup στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center στο Ηράκλειο .

Με την ολοκλήρωση των απονομών, το Λύκειο Ελληνίδων Ηρακλείου χόρεψε στην άμμο των εγκαταστάσεων συρτάκι, με τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ιταλίας και της Γαλλίας να προσπαθούν να μπουν στον.. ρυθμό.

Τα βραβεία στις Γαλλίδες Σαμερό, Βιεϊρά, Πλασέτ, Ρισάρ καθώς και στο προπονητικό τους επιτελείο έδωσαν ο Supervisor της CEV Λάος Λούκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης, ο Πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Ελένη Καζάκου.
Τα βραβεία στους Ιταλούς Κοταφάβα, Νικολάι, Ρανγκιέρι και Καράμπουλα έδωσαν ο Supervisor της CEV Λάος Λούκας, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής, ο Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων Νίκος Νταμπακάκης και ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚ Ανδρέας Γιαννόπουλος.


Η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Την πλακέτα παρέλαβε από τον supervisor της CEV Λάος Λούκας ο Πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός.

Η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη στον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Κρήτης Γιώργο Πιτσούλη,στον Πρόεδρο του ΕΑΚΗ Λευτέρη Ζερβό, στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2023 Νίκο Νταμπακάκη.

Image
μπιτσ ιταλια
Οι τελικοί ανδρών και γυναικών διεξήχθησαν σε ιδανικές καιρικές συνθήκες και οι ομάδες πρόσφεραν όμορφο θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center. Δύο νίκες στο τάι μπρέικ σημείωσε η Γαλλία κόντρα στην Ισπανία για να φτάσει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Στον πρώτο αγώνα οι Σαμερό / Βιεϊρά επικράτησαν με 2-1 (21-17, 15-21, 15-12) των Κάρο / Λομπάτο, ενώ στη συνέχεια οι Πλασέτ / Ρισάρ νίκησαν με το ίδιο σκορ (21-16, 27-29, 15-12) τις Λιλιάνα / Πάολα για να δώσουν στη Γαλλία την πρώτη θέση.

Ευκολότερο έργο είχε η Ιταλία, η οποία χωρίς να χάσει σετ έφτασε εύκολα στην πρόκριση στην τελική φάση κόντρα στη Δανία. Στον πρώτο τελικό ο Νικολάι και ο Κοταφάβα νίκησαν τους Χούμαν / Μόλγκαρντ με 2-0 (21-15, 21-15) σετ και αμέσως μετά οι Ρανγκιέρι / Καράμπουλα επικράτησαν των Μπρινκ, Αμπέλ με 2-0 (21-14, 21-16) σετ.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 28 Μαΐου γιορτάζουν

 

 

 

 

Οι Αρχανιώτες έμειναν στο 1-1 με την ομάδα της Λευκάδας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics