Breaking News
24 Μαρτίου 2021

Ομόφωνη ήταν η απόφαση των σωματείων της ΕΠΣ Ηρακλείου υπέρ της διακοπής των τοπικών πρωταθλημάτων. Η σκυτάλη περνά πλέον στην ΕΠΟ που θα λάβει την τελική και οριστική απόφαση.

 

Αναλυτικα η ανακοίνωση

«Η κρισιμότερη τηλεδιάσκεψη για το μέλλον των τοπικών πρωταθλημάτων έγινε ανάμεσα στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ, την Επιτροπή Πρωταθλήματος και τα σωματεία όλων των κατηγοριών, με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον για τη διαδικασία.

Αφορμή για τη νέα τηλεδιάσκεψη αποτέλεσε το έγγραφο – ερώτημα της ΕΠΟ προς την ΕΠΣΗ σχετικά με το μέλλον των τοπικών πρωταθλημάτων, με την Επιτροπή Πρωταθλήματος να εισηγείται να υπάρξει άμεσα επικοινωνία με τα σωματεία γι’ αυτό το θέμα. Στην τηλεδιάσκεψη από την Ε.Ε. της ΕΠΣΗ συμμετείχαν:

Ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζώρτζογλου, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Επ. Πρωταθλήματος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής κ. Γιώργο Φανουράκη και το μέλος κ. Μανόλη Μαθιουδάκη, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών κ. Βαγγέλης Παπαγγελής, ο αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας κ. Δημήτρης Χρονάκης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Βαγγέλης Πετούσης, το μέλος κ. Μιχάλης Μωραΐτης και το αναπλ. μέλος κ. Φίλιππος Βερδιάκης.

Τα σωματεία επιβεβαίωσαν την θέση που είχαν εκφράσει και στις προηγούμενες τηλεδιασκέψεις και αυτή τη φορά με πιο δυναμικό τρόπο, καθώς ομόφωνα ήταν υπέρ της διακοπής των τοπικών πρωταθλημάτων.

Αυτή η απόφαση των σωματείων θα κοινοποιηθεί πλέον στην ΕΠΟ, όπως θα κοινοποιηθούν οι θέσεις όλων των Ενώσεων της χώρας και η Ομοσπονδία θα λάβει την τελική απόφαση για το μέλλον των τοπικών πρωταθλημάτων.

Ωστόσο θα συνεχιστούν από πλευράς ΕΠΣΗ οι ενέργειες για την επιστροφή στις προπονήσεις και κυρίως για την επαναλειτουργία των Ακαδημιών, τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Παράλληλα συζητήθηκαν και άλλα θέματα που απασχολούν τα σωματεία. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο Μητρώο και μάλιστα εκφράστηκαν και πάλι παράπονα για τις χρονοβόρες διαδικασίες αλλά και για το γεγονός ότι σωματεία που έχουν ενταχθεί στο Μητρώο εδώ και πολλούς μήνες, δεν έχουν λάβει ακόμα το ποσό της επιχορήγησης.

Επίσης μετά από ερωτήματα των σωματείων ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου επιβεβαίωσε την στήριξη στον Θοδωρή Ζαγοράκη, επισημαίνοντας ότι πρώτη η ΕΠΣΗ το 2012 τον είχε προτείνει για πρόεδρο κοινής αποδοχής. Για τους υποψήφιους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ανέφερε ότι το θέμα θα συζητηθεί σε έκτακτη συνεδρίαση της ΕΠΣΗ την προσεχή Τετάρτη.

Τέλος έγινε ενημέρωση από τον κ. Μαθιουδάκη για τις ενέργειες γύρω από τη δημιουργία του ενωσιακού γηπέδου αλλά και ενημέρωση για τη λειτουργία και τις σοβαρές οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει τον καιρό της πανδημίας η ΕΠΣΗ.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΦΗ: Υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Με Πετρούνια η ελληνική «δεκάδα»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics