Breaking News
16 Απριλίου 2022

Κυπελλούχος ΕΠΣΗ ο Αλμυρός!
Η ομάδα του Γαζίου επικράτησε με 5-6 στα πέναλτι του ΠΟΑ..

 

Κυπελλούχος ΕΠΣΗ 2021-2022 είναι ο Αλμυρός ο οποίος επικράτησε με 5-6 στα πέναλτι του ΠΟΑ.

Το ματς από το ξεκίνημα είχε καλό ρυθμό. Η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, οι φιναλίστ έπαιζαν ανοιχτά, ωστόσο απουσίαζαν οι μεγάλες φάσεις, ενώ καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε καταφέρει να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό. Στο 13’ οι «πράσινοι» είχαν… υποψία ευκαιρίας, με το σουτ του Καϊμακαμούδη να περνάει ψηλά άουτ και τους «πορτοκαλί» να… απαντάνε με μακρινό σουτ του Πιερτζάκομι, που δε βρήκε στόχο. Στη συνέχει ο ρυθμός της συνάντησης έπεσε και η επόμενη αξιοσημείωτη στιγμή ήρθε στο 42’΄, με τον Χανιωτάκη να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα την κεφαλιά του Καϊμακαμούδη, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο πορτιέρε του Αλμυρού αντέδρασε σωστά στο συρτό σουτ του Τσιρούδη.

Και στις αρχές της επανάληψης το… μοτίβο ήταν το ίδιο. Δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις και το θέαμα δεν ήταν υψηλό. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι το 56’, όταν σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων οι «πορτοκαλί» είχαν δύο σπουδαίες στιγμές. Ο Χωματάς πρόλαβε τον Φραγκουλάκη, έδιωξε και ο Ντιατά πήρε το «ριμπάουντ» και σούταρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό το σουτ του Αγαπάκη από δεξιά πέρασε άουτ.

Ο σύλλογος του Γαζίου ήταν πιο δραστήριος σ’ αυτό το διάστημα και στο 62’ απείλησε και πάλι με την κεφαλιά του Ντιατά. Η είσοδος του Σένκα στη συνάντηση έδωσε… πνοή στον ΠΟΑ, με τον νεοεισελθόντα να έχει ευκαιρίες στο 70’ και στο 81’.

Στο 89’, πάντως, ο Αλμυρός… άγγιξε το γκολ. Έπειτα από ωραίο συνδυασμό, ο Δ. Κοιλιάρας σέντραρε και ο Μπρέγκνα από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Οι «πορτοκαλί» ολοκλήρωσαν τη συνάντηση με 10 παίκτες, αφού στο 94’ αντίκρισε κόκκινη ο Ενγκουέμ. Το 0-0 παρέμεινε, έπειτα από ένα καλύτερο δεύτερο μέρος και ο τελικός κρίθηκε στα πέναλτι! Οι παίκτες του Παπαματθαιάκη ήταν απόλυτα εύστοχοι, ο Χανιωτάκης απέκρουσε την εκτέλεση του Χατζηανδρέου και ο Μπρέγκνα ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 6-5.

neakriti.gr

Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα 16/04/2022 [vid]

 

 

 

 

Αιγάλεω - Εργοτέλης 2-0

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics