Breaking News
31 Ιανουαρίου 2023

Τις πρωινές ώρες θα επικρατήσει συννεφιά σχεδόν σε όλη τη χώρα. Στη δυτική Ελλάδα θα έχουμε κάποιες πρόσκαιρες ασθενείς βροχοπτώσεις.

Στα βόρεια θα έχουμε κάποιες ασθενείς χιονοπτώσεις σε Φλώρινα και ορεινά ενώ αντίστοιχα τοπικές και ασθενείς βροχοπτώσεις θα έχουμε στα χαμηλότερα υψόμετρα.Τις πρωινές ώρες θα επικρατήσει συννεφιά σχεδόν σε όλη τη χώρα. Στη δυτική Ελλάδα θα έχουμε κάποιες πρόσκαιρες ασθενείς βροχοπτώσεις. Στα βόρεια θα έχουμε κάποιες ασθενείς χιονοπτώσεις σε Φλώρινα και ορεινά ενώ αντίστοιχα τοπικές και ασθενείς βροχοπτώσεις θα έχουμε στα χαμηλότερα υψόμετρα.
Από το μεσημέρι και μετά στα βόρεια μέχρι και τη Θεσσαλία και την Ήπειρο ο καιρός ανοίγει και θα βγει αρκετός ήλιος με ελάχιστες νεφώσεις να παραμένουν. Σε Στερεά Εύβοια θα έχουμε κάποιες μικρές μπόρες μικρής διάρκειας. Στην Πελοπόννησο το σκηνικό αλλάζει και θα έχουμε κάποιες μπόρες και κάποιες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βροχές θα έχουμε και στα νησιά του Αιγαίου με τη Λήμνο να δέχεται τις περισσότερες από αυτές.


Το βράδυ θα βγει ξαστεριά στην ηπειρωτική χώρα όμως στην Κρήτη θα έχουμε κάποιες διάσπαρτες καταιγίδες και χιόνια από τα 900 μέτρα και πάνω.
Οι άνεμοι επιμένουν βοριάδες οι οποίοι φτάνουν μέχρι και τα 8 μποφόρ στα ανοιχτά του Ιονίου. Στο Αιγαίο θα έχουμε 5 με 7 μποφόρ.


Η θερμοκρασία πέφτει κάτω από το 0 το βράδυ σε πολλές περιοχές στο εσωτερικό της χώρας. Μέσα στη μέρα η μέγιστη θερμοκρασία θα πέσει στα βόρεια μέχρι και στους 8 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι στους 10 με 11 βαθμούς όμως εκεί που θα φυσάει όπως στη Θεσσαλονίκη η αίσθηση θα είναι χαμηλότερη.
Αναλυτικά ο καιρός για την Τρίτη 31 Ιανουαρίου κατά τόπουςΑΤΤΙΚΗΚαιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια τμήματα. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα.Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 04 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά.Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ πρόσκαιρα από το μεσημέρι έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 02 έως 08 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗΚαιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο μέχρι το απόγευμα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στη κεντρική Μακεδονία έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 02 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νησιά του Ιονίου και τα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα των ηπειρωτικών περιοχών προβλέπονται και σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το μεσημέρι τοπικά έως 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες από τις μεσημβρινές ώρες στην ανατολική Πελοπόννησο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της Πελοποννήσου. Από τις βραδινές ώρες αναμένεται βελτίωση.Ανεμοι: Αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 και σταδιακά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα στις Σποράδες 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 03 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗΚαιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα στην Κρήτη θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.Ανεμοι: Αρχικά δυτικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 07 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚαιρός: Αυξημένες νεφώσεις και από το μεσημέρι τοπικές βροχές.Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 07 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΥΒΟΙΑΚαιρός: Νεφώσεις και από τις μεσημβρινές τοπικές βροχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά.Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 04 έως 09 βαθμούς Κελσίου.
sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Ιεράπετρας δοκιμάζονται στον ΟΦΗ

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics