Breaking News
05 Ιουνίου 2023

Αργεντινή: Η πιο κωμικοτραγική εκτέλεση πέναλτι της χρονιάς


Σε αγώνα της δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Αργεντινής, ο ποδοσφαιριστής της Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια, Άρθε Μπάριος, κατάφερε να γίνει viral κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ντεπορτίβο Μαϊπού, με τον τρόπο που πήγε να εκτελέσει πέναλτι!.

Συγκεκριμένα, στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης κι ενώ η ομάδα του είχε το προβάδισμα με 1-0 ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι, που είχαν κερδίσει οι γηπεδούχοι.

Θέλοντας πιθανότατα να μπερδέψει τον τερματοφύλακα της Ντεπορτίβο, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής άρχισε να πηγαίνει μπρος - πίσω, τρελαίνοντας ακόμα και τον διαιτητή, ο οποίος τον σταμάτησε πριν εκτελέσει το πέναλτι και του έδειξε την κίτρινη κάρτα!

Μάλιστα, όταν τελικά εκτέλεσε το πέναλτι το έχασε, ωστόσο η ομάδα του κατάφερε να πάρει τελικά τη νίκη με 2-1.

Δείτε το κωμικοτραγικό περιστατικό:
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 05 Iουνίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Αυτοί που ήδη πανηγύρισαν την άνοδο στην τρίτη εθνική κατηγορία είναι

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics