Breaking News
07 Ιουνίου 2023

Πένθος στο κρητικό ποδόσφαιρο - Πέθανε ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης, πρόεδρος του Πόρου


Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρόεδρος του Πόρου, Γιάννης Ασσαριωτάκης, πρόεδρος του Πόρου, σκορπώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία και τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο εκλιπών έδινε τους τελευταίους μήνες μάχη με την επάρατη νόσο, ωστόσο, δεν κατάφερε να βγει νικητής, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τετάρτης (07/06).

Ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης είχε συνδέσει το όνομά του με την ομάδα του Πόρου, η οποία αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική και είχε φτάσει κοντά ακόμα και με την άνοδο στην Super League 2, ενώ ο ίδιος είχε διεκδικήσει ακόμα και την προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, χωρίς να καταφέρει να κερδίσει.

Την είδηση του θανάτου ανακοίνωσε ο Πόρος, μέσω των social media της ομάδας, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλό ταξίδι πρόεδρε, θα σε αγαπάμε για πάντα! Ο πρόεδρός μας Γιάννης Ασσαργιωτάκης έφυγε για το μεγάλο ταξίδι. Πρόεδρε θα σε αγαπάμε για πάντα!».

onsports.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 23 ΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ 06/06/2023

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics