Breaking News
14 Φεβρουαρίου 2020

Σημαντική νίκη (με 1-0) που τον ανέβασε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογία πέτυχε ο Εργοτέλης επί του Απόλλωνα Λάρισας στο Παγκρήτιο.

Παρότι δυσκολεύτηκαν, απέναντι σε μια ποιοτικά κατώτερη ομάδα οι Κρητικοί πήραν τρίποντο που χρειάζονταν πολύ. Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν την διαφορά τους με τους Θεσσαλούς σε όλη διάρκεια του αγώνα, αλλά σπατάλησαν σωρεία ευκαιριών που θα μπορούσαν να τους έχουν δώσει ένα πολύ πιο ήρεμο απόγευμα στην έδρα τους. Το νικητήριο γκολ, πέτυχε η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη στο 36' με τον Έφορντ να κάνει ωραία ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ να νικά τον εξαιρετικό Γκέκα.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ο Εργοτέλης έχανε την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη με τον Άτεφ μάλιστα να... καταφέρνει να αστοχεί προ κενής εστίας λίγα λεπτά νωρίτερα από το γκολ του Αμερικανού άσου. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έριξαν το τέμπο του αγώνα και προς το τέλος καρδιοχτύπησαν καθώς οι Θεσσαλοί έχασαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά εν τέλει πήραν το πολυπόθητο τρίποντο και ανέβηκαν για πρώτη φορά φέτος στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Εργοτέλης - Απόλλων Λάρισας 1-0
Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Προβυδάκης, Μαζουλούξης, Μπάτζιος, Πέϊος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (61’ λ.τρ. Μπαράτα), Κοιλιάρας (81’ λ.τρ. Μποτέ), Ατέφ, Ροβίθης (85’ Κατσούρι), Έφορντ.

Απόλλων Λάρισας (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Νούσιος, Καρατάσιος, Μπρέμπος (46’ Γκουστάβο), Χατζής, Σιφναίος, Καρρίκι, Τασιούλης (65’ Μπαστακός), Λίταινας (80’ Νύχταρης).

Πρόγραμμα και αποτελέσματα Super League 2
Παρασκευή 14/2

Εργοτέλης - Απόλλων Λάρισας 1-0 (36' Έφορντ)
Κυριακή 16/2

Δόξα Δράμας - Πλατανιάς (15.00)
Χανιά - Καραϊσκάκης (15.00)
Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης (17.00)
Δευτέρα 17/2

Λεβαδειακός - Παναχαϊκή (15.00)
Κέρκυρα - Απόλλων Πόντου (15.00)
Η Βαθμολογία της Super League 2
ΠΑΣ Γιάννινα 37
Απόλλων Σμύρνης 33
Καραϊσκάκης 28
Εργοτέλης 28
Λεβαδειακός 28
Χανιά 28
Απόλλων Λάρισας 27
Παναχαϊκή 22
Δόξα Δράμας 20
Πλατανιάς 20
Απόλλων Πόντου -5
Κέρκυρα -3

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics