Breaking News
22 Μαΐου 2021

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης Γιώργος Τουτζάρης με ανάρτησή του σχολιάζει στην εξαιρετική πορεία της ομάδας και δε θέλησε να δώσει συνέχεια στα «όργια» της Νίκαιας. Έκλεισε, βέβαια, το κείμενο του με την ευχή τα δάκρυα που χύθηκαν στο φινάλε της σεζόν να γίνουν όλα γκολ… Αναλυτικά:

 

«Ειλικρινά περιμέναμε όλοι μέσα στην ομάδα να τελειώσει αυτή η υπέροχη χρονιά κ να ζήσουμε το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θαύμα των τελευταίων χρόνων οχι γιατί υπολειπομασταν των αντιπάλων μας αλλά γιατί η ποδοσφαιρική Ελλάδα δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι το ποδόσφαιρο "ακαδημιας" που παίζει ο Εργοτέλης, χωρίς έμπειρους κ από το πρώτο ραφι ποδοσφαιριστές, χωρίς κόουτς ανοδων, χωρίς τεχνικό διευθυντή ανοδων, χωρίς ιδιοκτήτη με άκρες θα μπορούσε να διεκδικεί μέχρι την τελευταία στιγμή μια άνοδο που μέχρι κ σήμερα κανένας εκτός ομάδας δεν πίστευε.

Κι όμως τελικά έγινε το ακατόρθωτο κ για 15' χάθηκε μια άνοδος οχι τόσο αγωνιστικά αλλά γιατί εξωγενείς παράγοντες καθόρισαν την εξέλιξη του νικηφόρου μέχρι εκείνη τη στιγμή αποτελεσματος, η πλάστιγγα έγειρε εκεί που ήθελαν κάποιοι κ ανακουφιστηκαν.

Οχι δεν θα μιλήσω άλλο για επεισόδια,αλητεία κ βία(υπάρχουν υπεύθυνοι που εαν ψάξουν κ θέλουν φυσικά, θα βρουν τι εγινε)....μπουχτίσαμε μιζέρια...ας αφήσουμε να μιλήσουν αυτοί που το αξίζουν....ποδοσφαιριστές κ προπονητές.... είναι πραγματικά πολλά κ άκρως συγκινητικά τα μηνύματα σεβασμού κ συμπάθειας απ ολόκληρη την Ελλάδα κ είμαι σίγουρος ότι η ομαδα κέρδισε πολλούς λάτρεις του ποδοσφαίρου που θα έρχονται να την βλέπουν όταν με το καλό συναντηθούμε ξανά στα γήπεδα κ αυτό είναι κάτι που δεν αγοράζεται αλλά κερδίζεται.

ΚΑΙ μια ευχή ....ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΚΟΛ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Περιφέρεια Κρήτης υποστηρίζει τον αθλητισμό ως υγιές πρότυπο για τη νεολαία [vid]

Γ’ Εθνική: Κανονικά το Ρεθυμνιακός-Πλατανιάς

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics