Breaking News
18 Σεπτεμβρίου 2021

Εθνική ομάδα πόλο ανδρών: Μετά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με Μαυροβούνιο και Σερβία, από κάτω
Αγγελική Βύζικα  

 

Μετά το αργυρό μετάλλιο στο Ολυμπιακό τουρνουά πόλο των ανδρών, του Τόκιο το πρώτο στη διοργάνωση ήταν φυσικό να περιμένουμε τους πρωταγωνιστές με την επιστροφή τους στην Ελλάδα, για τις καθιερωμένες δηλώσεις. Ήρθε φυσικά η ερώτηση-επιτρέψτε μου να μην αποκαλύψω τον παίκτη- αν θα καταφέρουμε ποτέ να νικήσουμε αυτή τη Σερβία…και ήρθε η απάντηση… «Αυτή τη Σερβία όχι», εννοώντας ότι αποχωρούν πολλοί παίκτες πλέον από τους «Πλάβι» οπότε τη συγκεκριμένη ομάδα δεν θα τη νικήσουμε ποτέ.

Κι όμως τη συγκεκριμένη αυτή ομάδα τη νικήσαμε! Καθώς δόθηκε στη δημοσιότητα η λίστα της παγκόσμιας Ομοσπονδίας της FINA με την Ελλάδα να φιγουράρει στην πρώτη θέση. Και η ήρθε και η διαβεβαίωση δια στόματος προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Κυριάκου Γιαννόπουλου, ότι τον συνεχάρη και ο πρόεδρος της FINA.

Η λίστα της FINA

Η FINA World Polo Rankings είναι ένα σύστημα κατάταξης για τις εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών στην υδατοσφαίριση. Οι ομάδες των κρατών μελών της FINA, της παγκόσμιας ομοσπονδίας κατατάσσονται με βάση τα αποτελέσματα των αγώνων τους με τις πιο επιτυχημένες ομάδες να έχουν την υψηλότερη κατάταξη.

Με βάση τα παγκόσμια πρωταθλήματα, τα ηπειρωτικά πρωταθλήματα, τα προολυμπιακά τουρνουά, το παγκόσμιο πρωτάθλημα της FINA και Ολυμπιακοί Αγώνες.

Σύμφωνα με την κατάταξη η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών είναι στην 1η θέση με 141 βαθμούς, δεύτερο το Μαυροβούνιο με 128 και τρίτη η Σερβία με 126 βαθμούς.

onsports.gr
Διαβάστε επίσης:

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics