Breaking News
01 Φεβρουαρίου 2023

Θα έχετε σίγουρα ακούσει για ανθρώπους με κότσια ή αλλιώς... αρ..δια.Θα έχετε σίγουρα ακούσει για ανθρώπους με κότσια ή αλλιώς... αρ..δια.

Πόσοι όμως γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ των δύο;Σε μια προσπάθεια να σας κρατάμε ενήμερους, ο ορισμός του καθενός εξηγείται μέσω χαρακτηριστικού παραδείγματος

:ΚΟΤΣΙΑ:Κότσιαέχεις όταν φτάνεις σπίτι αργά μετά από μια βραδιά με τους κολλητούς, σεπεριμένει η γυναίκα σου με το σκουπόξυλο στο χέρι κι εσύ τη ρωτάς:«Ακόμα καθαρίζεις, ή ετοιμάζεσαι να πετάξεις κάπου;»ΑΡ..ΔΙΑ:

Αρ..διαέχεις όταν φτάνεις σπίτι αργά μετά από μια βραδιά με τους κολλητούςμυρίζοντας γυναικείο άρωμα και μπύρα και έχοντας κραγιόν στο γιακά σου,και δίνεις μια στον κώλο της γυναίκας σου λέγοντάς της:«Ήρθε κι η σειρά σου!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (1/2-21:45) εκτός έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 01/02/2023 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics