Breaking News
03 Δεκεμβρίου 2019

Ο Εργοτέλης ήθελε πάση θυσία τη νίκη στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΑΟ Τρίκαλα το απόγευμα της Τρίτης (3/12) στο Παγκρήτιο, ωστόσο η ομάδα της Θεσσαλίας απέδειξε ότι το υπέρ της 3-2 του πρώτου αγώνα ήταν αξεπέραστο εμπόδιο για τους «κιτρινόμαυρους» του Ηρακλείου.

 

Ο ΑΟΤ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο ματς σκοράροντας μόλις στο 7' με τον Βέρτζο (από ασίστ του Ντόση) και δεν κοίταξε ποτέ πίσω.

Παρά την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι -κυρίως στο β' ημίχρονο- οι «κυανέρυθροι» προστάτεψαν αποτελεσματικά το 0-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι Βλάχου (Ανατολικής Αττικής) και με δύο νίκες μέσα-έξω πήραν δικαιότατα την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics