Breaking News
04 Μαρτίου 2020

Η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον Άρη στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, σε ένα παιχνίδι που αμαυρώθηκε από εισβολές σε αποδυτήρια και αγωνιστικό, τον ξυλοδαρμό του Θόδωρου Καρυπίδη και του γυμναστή του Άρη και συνολική διακοπή 33 λεπτών!

Ο Άρης, παρότι ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, άντεξε κι έτσι διατηρεί στο ακέραιο τις ελπίδες του, ενόψει της ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης», που θα γίνει μετά από 1,5 μήνα!

Διαιτητής: Ντίας (Πορτογαλία)

Κίτρινες: Βράνιες, Κρίστιτσιτς – Ιντέγε, Σάσα, Μπα, Κουέστα 

Κόκκινη: Ματίγια (50΄)

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Βέρντε (75΄ Κλωναρίδης), Μάνταλος, Λιβάγια, Αραούχο (88΄ Χριστόπουλος)

ΑΡΗΣ (Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Κόρχουτ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Λάρσον (68΄ Ούγκο Σόουζα), Φετφατζίδης (53΄ Αμπού Μπα), Μπρούνο Γκάμα (90+5΄ Ντιγκινί), Ιντέγε

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics