Breaking News
19 Ιουνίου 2020

Χωρίς φιλάθλους θα διεξαχθούν τελικά οι ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, στα ματς Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Άρης - ΑΕΚ (24/6), όπως αποφάσισε η ΕΠΟ. Ο λόγος που η ομοσπονδία προέβη σε αυτή την απόφαση είναι πως το διάστημα των πέντε ημερών δεν είναι αρκετό για να προετοιμαστούν κατάλληλα όλοι οι αρμόδιοι φορείς, πόσο μάλλον για δύο τέτοια παιχνίδια ιδιαίτερης σημασίας.

 

Από κει και πέρα, οι άνθρωποι της ΕΠΟ κάνουν κάποιες πρώτες σκέψεις ο τελικός του θεσμού να διεξαχθεί με λίγο κόσμο, αλλά ακόμα δεν υπάρχουν οριστικές αποφάσεις, ούτε έχει γίνει γνωστός ο αριθμός του κόσμου που προτίθενται να επιτρέψουν. 

Όλα αυτά την ώρα που η Super League θα στείλει επιστολή στην πολιτεία μέσω της οποίας θα ζητάει τη διεξαγωγή των αγώνων στα πλέι οφ και πλέι άουτ με το 20% της πληρότητας των γηπέδων.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics