Breaking News
14 Νοεμβρίου 2020

Η διεξαγωγή αγώνων μόνο στη Super League δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα και στον προγραμματισμό του κυπέλλου, με αποτέλεσμα η ΕΠΟ να προσανατολίζεται στην ιδέα της αλλαγής φορμάτ για τη διοργάνωση.

 

Το τελευταίο σενάριο, που φαίνεται να κερδίζει έδαφος, είναι να διεξαχθεί το κύπελλο με τη συμμετοχή μόνο των ομάδων της πρώτης κατηγορίας, εκτός αν η Super League 2 πάρει έγκριση για να εκκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο, κάτι όμως που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Η ΕΠΟ θέλει να διασφαλίσει ότι δεν θα έχει απώλεια εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, από τα οποία καρπώθηκε πέρσι το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics