Breaking News
28 Ιανουαρίου 2022

Tην ημερομηνία της κλήρωσης για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος γνωστοποίησε η ΕΟΚ

 

Η ΕΟΚ έκανε γνωστό πως τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η κλήρωση για τα ζευγάρια των ημιτελικών του Final Four στο Ηράκλειο της Κρήτης (18-20/2).

 Οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τα εισιτήρια στους ημιτελικούς του θεσμού είναι οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ΑΕΚ, ενώ εκκρεμεί ο προημιτελικός ανάμεσα στον Προμηθέα Πάτρας και τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει στις 5/2.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

 «Το Final Four επιστρέφει στο Κύπελλο Ανδρών. Η κλήρωση των ημιτελικών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στις 13.00 στα γραφεία της ΕΟΚ.

Οι ομάδες που έχουν προκριθεί είναι η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, ενώ εκκρεμεί ο προημιτελικός Προμηθέας Πάτρας-ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου.

Το Final Four θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια 18-20 Φεβρουαρίου».

 onsports.gr

Διαβάστε επίσης:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics