Breaking News
17 Ιουνίου 2021

Παναθηναϊκός: Σύμφωνα με όσα διαρρέουν στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ έχει στο στόχαστρο τον Γιάννη Μπουζούκη.

 

Ο Γιάννης Μπουζούκης είναι ένα σημαντικό πρότζεκτ για τον Παναθηναϊκό, αλλά η σεζόν που πέρασε ήταν καταστροφική.

Είχε έναν τραυματισμό, ενώ όσο ήταν καλά, ο Λάζλο Μπόλονι δεν έδειξε ποτέ ότι τον εμπιστεύεται. Έτσι, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού έκλεισε τη χρονιά μόλις με 13 συμμετοχές και 465 λεπτά, χωρίς να έχει γκολ κι ασίστ. Ο Μπουζούκης έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και πλέον ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αποφασίσει αν θα τον υπολογίζει ή αν θα πρέπει να παρθεί απόφαση για να πάει σε άλλη ομάδα.

Φυσικά πριν ξεκινήσουν οι προπονήσεις, δεν πρόκειται να παρουσιαστεί εξέλιξη. Ο Σέρβος τεχνικός δεδομένα θέλει να τον δει στην προπόνηση. Στο Ηράκλειο, πάντως, διαρρέουν σενάρια για τον ΟΦΗ.

Η ομάδα της Κρήτης είναι γνωστό ότι πάντα έχει ανοιχτές κεραίες για κάθε νεαρό Έλληνα και ο Μπουζούκης, σύμφωνα με ορισμένες πηγές είναι στη λίστα. Ο νεαρός παίκτης έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο κι αν δεν μείνει στον Παναθηναϊκό σίγουρα θα επιδιώξει η ομάδα και ο ίδιος την πώληση. Το να πάει δανεικός με οψιόν αγοράς είναι ένα σενάριο που δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί, αλλά θα πρέπει να γίνει επέκταση του συμβολαίου.

Ο ΟΦΗ, ωστόσο, φέρεται διατεθειμένος να δώσει ακόμα και χρήματα στον Παναθηναϊκό. Σε κάθε περίπτωση, ο Μπουζούκης, αν δεν παραμείνει στο «τριφύλλι», δεδομένα ως προτεραιότητα έχει το εξωτερικό.
onsports.gr

Διαβάστε επίσης:

 Εννέα αθλητές θα συγκροτήσουν την ελληνική αποστολή για το Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων

 

Ειρήνη Καρούσου: H νέα δύναμη στα γυναικεία πεντάλ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics