Breaking News
17 Ιουνίου 2021

 Στάθης Κοκκορόγιαννης

Η Gressini με μοτοσυκλέτες Ducati το 2022

Η Gressini Racing Team ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με την Ducati από την επόμενη αγωνιστική χρονιά.
Το 2022 θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της Gressini Racing ως δορυφορική ομάδα στο Πρωτάθλημα του MotoGP. Τα τελευταία 7 χρόνια συνεργάστηκε με την Aprilia και αποτέλεσε την εργοστασιακή συμμετοχή του ιταλικού εργοστασίου.

Όμως από το 2022 θα παραταχθεί με δύο μοτοσικλέτες της Ducati, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε σχετική συμφωνία. Η είδηση αυτή αποτελεί τα χειρότερα δυνατά νέα για την Aprilia, που τώρα ψάχνει νέο συνεργάτη για την επόμενη σεζόν.

Η Gressini Racing ανακοίνωσε μάλιστα τους δύο αναβάτες που θα έχει στο οδηγικό της lineup την επόμενη σεζόν. Ο Ενέα Μπαστιανίνι μετακομίζει από την Avintia Racing, ενώ ο Φάμπιο Ντιτζιαναντόνιο που αποτελεί αναβάτης της ομάδας στη Moto2 θα κάνει το βήμα στη μεγάλη κατηγορία.

Ο κύριος χορηγός της ομάδας θα αποτελέσει η Flex-Box, η οποία έχει έντονη παρουσία ως χορηγός στο MotoGP.

Η επικεφαλής της ομάδας, Νάντια Παντοβάνι, η χήρα του ιδρυτή της ομάδας Φάουστο Γκρεσίνι δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη με τα πλάνα του 2022. «Είναι μια ιδιαίτερα συναισθηματική ημέρα για εμάς. Τους τελευταίους μήνες οι προσπάθειές μας είχαν επιπλέον συναισθηματική ώθηση ώστε να διαμορφώσουμε ένα νέο μέλλον για την ομάδα της Gressini. Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι με τη σημερινή ανακοίνωση. Είναι ένα πρότζεκτ το οποίο βασίστηκε στις αξίες του Φάουστο, ο οποίος έχτισε την ομάδα αυτή».

Στη συνέχεια θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν δίπλα στην ομάδα: «Θέλω να ευχαριστήσω τον επικεφαλής του MotoGP, Καρμέλο Εσπαλέτα που διασφάλισε πως δεν θα νιώθαμε ποτέ μόνοι μας τους τελευταίους δύσκολους μήνες. Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω τη Ducati που εμπιστεύτηκε το πρότζεκτ μας και την Flex-Box, η οποία θα είναι ο κύριος χορηγός μας».

Image credit: Gressini Racing
GAZZETTA.gr
Διαβάστε επίσης:

Η Gressini με μοτοσυκλέτες Ducati το 2022

 

Φιορεντίνα: Τέλος και επίσημα ο Γκατούζο

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics