Breaking News
17 Ιουνίου 2021


ΟΦΗ: Στη λίστα για τον «άσο» και ο Επασί!




Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας… συζητιέται στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ! Στην έξοδο ο Βαφέας.
Γιο την απόκτηση δύο τερματοφυλάκων θα κινηθεί όπως όλα δείχνουν ο ΟΦΗ, ενώ είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί δανεικός ο νεαρός Βασίλης Σηφάκης προκειμένου να αποκτήσει παιχνίδια στα πόδια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, στους Κρητικούς έχει προταθεί ο Ντεβίς Επασί. Ο διεθνής Καμερουνέζος τερματοφύλακας έχει δεχθεί πρόταση και από τη Λαμία για να ανανεώσει, αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει στην ομάδα της Φθιώτιδας.

O 28άχρονος γκολκίπερ, βασικός στη Λαμία (27 συμμετοχές), με εκπληκτικές εμφανίσεις, έχει δώσει προτεραιότητα στο εξωτερικό, αλλά η περίπτωση του ΟΦΗ δεν περνάει απαρατήρητη.

Στην έξοδο ο Βαφέας
Δύσκολα θα συνεχίσει στον ΟΦΗ ο Νίκος Βαφέας. Το συμβόλαιο του 23χρονου κεντρικού αμυντικού λήγει το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο δεν αποκλείεται να κληθεί να λύσει τη συνεργασία του με τους Κρητικούς. Όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, την περίπτωση του παρακολουθεί διακριτικά ο Ιωνικός.
sportime.gr

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα 13 Ιουνίου γιορτάζουν

 

 

Euro 2020: Τα κορυφαία γκολ που έχουμε δει μέχρι σήμερα [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics