Breaking News
25 Νοεμβρίου 2021

Εντυπωσιακή συγκομιδή μεταλλίων για τους συλλόγους Αμαζόνες και Ελληνικές Σταγόνες στο Κύπελλο Ελλάδος Cheerleading που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι το τριήμερο 29-30-31 Οκτωβρίου 2021.

 

Οι ιδρυτικοί σύλλογοι-μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, έφεραν εις πέρας την πρόκληση του Κυπέλλου (#cheerchallenge) και διακρίθηκαν με χρυσά και ασημένια μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες που έλαβαν μέρος, πετυχαίνοντας το απόλυτο.

Είναι απαραίτητο να τονιστεί η δυσκολία και η ιδιαιτερότητα του θεσμού καθώς όλες οι ομάδες, διδάχθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο τις χορογραφίες και την Κυριακή αγωνίστηκαν και κρίθηκαν γι αυτές από τους κριτές της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Cheerleading.

Πολυνίκης σύλλογος της φετινής διοργάνωσης του Κυπέλλου, αναδείχθηκαν οι Αμαζόνες, αφού συγκέντρωσαν 3 κύπελλα με χρυσά μετάλλια και 3 ασημένια μετάλλια. Οι Ελληνικές Σταγόνες ομοίως διακρίθηκαν και στις δύο κατηγορίες που συμμετείχαν κατακτώντας 1 κύπελλο με χρυσό μετάλλιο και 1 ασημένιο μετάλλιο.

Η υπεύθυνη του συλλόγου Αμαζόνες, Ευαγγελία Κρητικού για την επίτευξη των μεταλλίων ανέφερε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τις προπονήτριες του συλλόγου μας. Το επίτευγμα των απόλυτων διακρίσεων αποκτά μεγαλύτερη αξία καθώς το επίπεδο του Κυπέλλου Ελλάδος είναι πολύ απαιτητικό και ανταγωνιστικό».

Τα αποτελέσματα των Αμαζόνων και των Ελληνικών Σταγόνων στο Κύπελλο Ελλάδος 2021 (ανά ηλικιακή κατηγορία)

Senior

Cheer Freestyle Pom

1η θέση Αμαζόνες – ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Cheer Hip Hop

2η θέση Αμαζόνες

Junior

Cheer Freestyle Pom

1η θέση Αμαζόνες – ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

2η θέση Ελληνικές Σταγόνες

Cheer Hip Hop

1η θέση Ελληνικές Σταγόνες – ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

2. Αμαζόνες

Junior B
Cheer Freestyle Pom

1η θέση Αμαζόνες – ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Cheer Hip Hop

2η θέση Αμαζόνες

Οι κατακτήσεις των δύο συλλόγων:

Αμαζόνες (6) 3 χρυσά, 3ασημένια - 3 ΚΥΠΕΛΛΑ

Ελληνικές Σταγόνες (2) 1 χρυσό, 1 ασημένιο - 1 ΚΥΠΕΛΛΟ

onsports.gr
Διαβάστε Επίσης

Υπό ίδρυση η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

 

 

 

 

Παγκόσμιο πρωτάθλημα ατομικών: Αποκλεισμός στον 1ο γύρο και για τον Σγουρόπουλο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics