Breaking News
28 Νοεμβρίου 2021

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λάμπρου στο 90' έκανε την διαφορά στο «Γεντί Κουλέ». Ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη (τρίτη σερί) με 2-1 κόντρα στον Ιωνικό και πλέον βρέθηκε στην 4η θέση του

βαθμολογικού πίνακα. Γκολάρες από Γκαγιέγκος και Άοσμαν!


Κίνδυνος-θάνατος στην κόντρα ο Ιωνικός, «κέρβερος» ο Επασί
«Βολίδα» του Γκαγιέγος για το 1-0
Ομορφο γκολ του Αοσμαν για το 1-1
3-5-2 οι γηπεδούχοι μετά το 58'

Φινάλε γκραν γκινιόλ είχαμε σήμερα (28/11) στον αγώνα της Κρήτης, όπου ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 του Ιωνικού και εδραιώθηκε σε τροχιά play off. Η αναμέτρηση κρίθηκε στο φινάλε και είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι.

Ο Νίκος Νιόπλιας με τον Επασί κάτω από τα γκολπόστ τους Μαρινάκη, Διαμαντή, Βούρο, Μπαλογιάννη στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τον Μεγιάδο στο «6», τους Ντε Γκουζμάν, Γκαγιέγος εσωτερικούς, τους Λάμπρου, Τοράλ στα άκρα και τον Φαν Ντάινεν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Δημήτρης Σπανός είχε τον Χουτεσιώτη στο τέρμα, τους Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Σάντσες στα στόπερ, τον Μύγα δεξιό μπακ-χαφ, τον Βαλεριάνο αριστερό, τους Ντάλσιο, Κιάκο, Αοσμαν στον άξονα και τους Λενίς, Μάναλη στα φορ.

Κατοχή ο ΟΦΗ, μεγάλη ευκαιρία με τον Φαν Ντάινεν
Σέντρα στο ματς και οι δύο ομάδες έστειλαν το... μήνυμα στο πώς θέλουν να προσεγγίσουν το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ήθελαν να πάρουν την κατοχή και να μείνουν ψηλά, ενώ οι φιλοξενούμενοι να «χτυπήσουν» στην κόντρα. Στο πρώτα 20 με 25 λεπτά η ζυγαριά ... έγειρε υπέρ των Κρητικών. Το ματς παίζονταν, ως επί το πλείστον, στο μισό του Ιωνικού, στο 5' ο Φαν Ντάινεν «φλέρταρε» με το γκολ όταν βρέθηκε απέναντι στον Χουτεσιώτη αλλά ο 27χρονος γκολκίπερ του είπε «όχι», ενώ και οι Λάμπρου, Ντε Γκουζμάν, Τοράλ θέλησαν επίσης να φανούν απειλητικοί.
Κίνδυνος-θάνατος στην κόντρα ο Ιωνικός, «κέρβερος» ο Επασί
Κάπου εκεί όμως οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν, ανασταλτικά κρατούσαν τους γηπεδούχους μακριά από τα καρέ τους και παράλληλα έβγαιναν με (πολλές) αξιώσεις στην κόντρα. Ωστόσο... έπεσαν πάνω στον Επασί. Ο 28χρονος πορτιέρε αντέδρασε σωστά στα σουτ των Αοσμαν (33'), Κιάκου (34') και κυρίως του Μάναλη (39') σε αντίστοιχες αντεπιθέσεις του Ιωνικού, που μάλιστα είχαν και ορισμένες ακόμη επικίνδυνες «επισκέψεις» στην περιοχή του που δεν έβγαλαν on target τελική (π.χ. με τον Λένις ή τη σέντρα του Κιάκου που «μπερδεύτηκαν» Μάναλης, Αοσμαν). Ο Ιωνικός άπλωνε όμορφα το παιχνίδι του, ενώ σε αυτό το διάστημα ο ΦΗ απείλησε μόνο μία φορά σε στατική μπάλα με τον Βούρο (38').

gazzetta.gr
Διαβάστε Επίσης

Παγκόσμιο πρωτάθλημα ατομικών: Η Ευρώπη θα έχει ξανά αθλητή στον τελικό του απλού

 

 

 

Γ’ Εθνική: Οι βαθμολογίες των ομίλων (28/11)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics