Breaking News
01 Δεκεμβρίου 2021

Οι πρώτες δηλώσεις των δύο προπονητών αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Άρη και ΟΦΗ για το κύπελλο.


Ο Άρης επικράτησε στην έδρα του με 3-1 του ΟΦΗ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης οι προπονητές των δύο ομάδων μίλησαν στην κάμερα της CosmoteTV κάνοντας το πρώτο σχόλιο. Αναλυτικά όσα είπαν…

Mikel Chania Delivery
Νίκος Νιόπλιας: Αλλιώς το 2-1, αλλιώς το 3-1
➜ Για την πρόκριση στην επόμενη φάση: «Σίγουρα γίνεται πιο δύσκολη η πρόκριση. Αλλιώς είναι το 2-1, αλλιώς το 3-1. Παίξαμε πολύ καλά, μας αδικεί το σκορ. Έτσι είναι αυτά. Είναι διαφορετικά παιχνίδια, είναι ματς Κυπέλλου. Σίγουρα μεγαλώνει ο βαθμός δυσκολίας. Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Θα παίξουμε στην έδρα μας και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Είναι πολύ καλή η ομάδα μας.»

➜ Για τις διαιτητικές αποφάσεις: «Το πρώτο είναι πέναλτι. Φάνηκε ξεκάθαρα. Το δεύτερο όμως δεν είναι. Επίσης, δεν ξέρω καν αν είναι κόρνερ. Είναι να σαν προσβάλει τον βοηθό του ο διαιτητής. Ο ένας είναι στα δύο μέτρα και ο άλλος είναι στα 30 μέτρα και σφυρίζει.»

Άκης Μάντζιος: Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα, τίποτα δεν κρίθηκε
➜ Για την εμφάνιση σε συνέχεια εκείνης στην Τούμπα: «Είχαμε μία καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Βρήκαμε και άλλες φάσεις και απειλήσαμε και σε άλλες στιγμές. Το γκολ που δεχθήκαμε μας ενόχλησε και ενώ δεν είχαμε απειληθεί σε εκείνο το σημείο. Βρήκαμε όμως το τρίτο γκολ και τελειώσαμε το παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, όταν έρθει η ώρα θα ετοιμαστούμε για τον επαναληπτικό.»

➜ Για τις λίγες αλλαγές στην ενδεκάδα: «Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουμε πολλές αλλαγές. Είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει και δεν είχαμε πολλά περιθώρια να κάναμε αλλαγές. Είχαμε και αγωνιστικά προβλήματα οπότε έπαιξε και αυτό τον ρόλο του.»
athlitiko.gr
Διαβάστε Επίσης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics