Breaking News
20 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με την τελευταία φορά που οι Κρητικοί πήραν «διπλό» επί της Ένωσης να είναι το 2001.

ΑΕΚ-ΟΦΗ: Διπλό μετά από 20 χρόνια, πάλι με Νιόπλια-Σαμαρά


Σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ (1-2) πανηγύρισε ο ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και εδραιώθηκε στην εξάδα.
Οι Κρητικοί κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τους «διπλό» κόντρα στην Ένωση μετά από 20 χρόνια και υπάρχουν μεγάλες ομοιότητες ανάμεσα στα δύο παιχνίδια. Συγκεκριμένα τόσο εκείνο το παιχνίδι όσο και το σημερινό βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 2-1. Σκόρερ και των δύο τερμάτων σε εκείνο το ματς που διεξήχθη στο «Νίκος Γκούμας» για τους νικητές ήταν ο Κώστας Κιάσσος, ενώ για τους γηπεδούχους ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης.


Ο Νίκος Νιόπλιας στο σημερινό ήταν προπονητής, τότε ήταν ποδοσφαιριστής. Επίσης, ο Γιάννης Σαμαράς τώρα είναι διευθυντής ποδοσφαίρου στην ομάδα της Κρήτης, ενώ τότε ήταν ο προπονητής στο μεγάλο «διπλό».

.sport-fm.gr

Διαβάστε Επίσης

Ο καιρός σήμερα 20/12/2021[vid]

 

 

 

 

Για το εκτός έδρας αήττητο ο ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics