Breaking News
30 Δεκεμβρίου 2021

Δωρεάν αθλητισμός για παιδιά άπορων οικογενειών



Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά άπορων και ευπαθών οικογενειών να αθλούνται χωρίς καμία επιβάρυνση και με απόλυτη εχεμύθεια στα τμήματά του (βόλεϊ, στίβος, σκάκι, μπάσκετ, κολύμβηση, πόλο, ποδόσφαιρο, άρση βαρών).
KTEO Κρήτης
Παράλληλα ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ συμμετέχει και στο πρόγραμμα κοινωνικού αθλητισμού της περιφέρειας Κρήτης. Η ενημέρωση του Κρητικού συλλόγου αναφέρει σχετικά:

«Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ αθόρυβα και ταπεινά, προσπαθεί με όσες δυνάμεις διαθέτει να προσφέρει στην τοπική μας κοινωνία και στους συνανθρώπους μας.

Δίνει την δυνατότητα και φέτος, σε παιδιά άπορων και ευπαθών οικογενειών, να αθλούνται χωρίς καμία επιβάρυνση και με απόλυτη εχεμύθεια, στα τμήματα του (βόλεϊ, στίβος, σκάκι, μπάσκετ, κολύμβηση, πόλο, ποδόσφαιρο, άρση βαρών).

Estrella

Ήδη αρκετά παιδιά από οικογένειες που δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν συνδρομές, κάνουν δωρεάν αθλητισμό, στα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ακόμη, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ συμμετέχει και στο πρόγραμμα κοινωνικού αθλητισμού της περιφέρειας Κρήτης, που επίσης δίνει την δυνατότητα σε άπορα παιδιά της περιοχής μας, να διδαχθούν δωρεάν το άθλημα που αγαπούν.

Ήδη, από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Κρήτης, έχουν δοθεί προς τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ονόματα παιδιών που φιλοξενούνται στα τμήματα μας. Ο αθλητισμός είναι για όλους και ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα συνεχίσει να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις, στην κοινωνία.

Για πληροφορίες πάνω στο θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2810-311525. Καλή Πρωτοχρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος, σε όλο τον κόσμο!»
athlitiko.gr
Διαβάστε Επίσης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics