Breaking News
23 Μαρτίου 2022

Την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Νίκου Νιόπλια και των συνεργατών του είχαν έξι νεαροί ποδοσφαιριστές της Κ19, οι οποίοι συμμετείχαν στην σημερινή (23/3) προπόνηση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.


Εκτός από τους επαγγελματίες Γιάννη Αποστολάκη και Νίκο Χαλκιαδάκη, στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Γιώργος Γωνιωτάκης, Νίκος Κορνιλάκης, Χρήστος Λέλεκας και Κώστας Χνάρης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα αποφόρτισης, με τους Μπρους Καμάου, Γιον Τοράλ και Αμπντούλ Ουές να συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα. Ο Φιορίν Ντουρμισαι έκανε θεραπεία.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι Κώστας Γιαννούλης, Γιάννης Μπουζούκης και Λουκ Καστάνιος, λόγω ίωσης και οι διεθνείς, Ντέβις Επασί, Βαχίντ Σελίμοβιτς και Απόστολος Διαμαντής.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (24/3), στις 10:30.
SDNA.GR
Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα 23/03/2022 [vid]

 

 

 

 

Η Αννέτα και η Μαρία Κυρίδου μίλησαν για την κωπηλασία

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics