Breaking News
01 Απριλίου 2022

Με τους Jon Toral και Bruce Kamau να επιστρέφουν στην αποστολή, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό τους, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (2/4) αναμέτρηση με την Λαμία.

 

Ο Vahid Selimovic προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε ξανά στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, μετά την επιστροφή του από την εθνική Λουξεμβούργου.

Η προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής, fun game και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Luc Castaignos συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, ακολουθώντας παράλληλα ατομικό πρόγραμμα. Ο Jonathan De Guzman ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, με τον Fjorin Durmishaj να συνεχίζει θεραπεία.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, λόγω ίωσης και ο Devis Epassy, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει ακόμα από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα.

Την 21μελή αποστολή αποτελούν οι: Σηφάκης, Σωτηρίου, Μανδάς, Weiss, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Selimovic, Μαρινάκης, Λάμπρου, Neira, van Duinen, Μπουζούκης, Kamau, Toral, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Στάικος, Mellado, Phellype.

Εκτός από τους Castaignos, De Guzman, Durmishaj, Μπαλογιάννη και Epassy, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν επίσης οι Κοροβέσης και Waterman.
Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα 01/04/2022 [vid]

 

 

 

 

Η κλήρωση του Παναθηναϊκού στο Europe Trophy γυναικών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics