Breaking News
14 Μαΐου 2022

Βόλος-ΟΦΗ: Ο Βόλος υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League.

 

Οι Θεσσαλοί έχουν εδώ και καιρό ξεκινήσει το ξεσκαρτάρισμα ενόψει της νέας σεζόν, προχωρώντας στη λύση συνεργασίας με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Από την άλλη, οι Κρητικοί θέλουν, για το γόητρο, να διατηρήσουν την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα, έχοντας ξεκινήσει και αυτοί με τη σειρά τους, το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Αξίζει να αναφερθεί, πως τη σημερινή αναμέτρηση θα διαιτητεύσει η Αντωνίου, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα διαιτητής στη Super League.

onsports.gr

Διαβάστε επίσης

H Άννα Ντουντουνάκη αναδείχθηκε νικήτρια στα 50 μ. πεταλούδα του Acropolis Swim Open

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics