Breaking News
02 Μαρτίου 2023

Η αντεπίθεση του ΟΦΗ για την παραμονή

Ιωάννης Καλλιτσάρης

 

Στη Volley League των ανδρών τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει σημαντικά όσον αφορά την κορυφή. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, όμως, όσον αφορά την παραμονή και τα πλέι άουτ και αυτό γιατί ο ΟΦΗ έχει αποκτήσει σφυγμό και ετοιμάζεται να ξαναμπεί στη μάχη της σωτηρίας.


Οι μάχες που έχουν να κάνουν με τη σωτηρία στην κατηγορία δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. Είναι γεγονός πως ο Αριστοτέλης Σκύδρας έχει μείνει αρκετά πίσω ενώ μέχρι πρόσφατα ο Πήγασος και ο Άθλος Ορεστιάδας έδειχναν να έχουν βρει το δρόμο τους. η βελτιωμένη εικόνα του ΟΦΗ, όμως, αλλά κυρίως η νίκη του επί του Άθλου μπορεί να μην έφεραν ανατροπή στη βαθμολογία αλλά έδειξαν πως στα πλέι άουτ τίποτα δε θα είναι δεδομένο. Ο ερχομός του Τζιουμάκα έδωσε στους Κρητικούς κάτι που τους έλλειπε, σιγουριά στην επίθεση αλλά και μια προσωπικότητα που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στα δύσκολα.

Ο διεθνής διαγώνιος είναι από τους παίκτες που συνδυάζουν εμπειρία και ικανότητες και στα επερχόμενα παιχνίδια των πλέι άουτ θα αποτελεί πολυτέλεια για τον ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης βρήκε αρκετές δυσκολίες στην μέχρι τώρα πορείας της και στα παιχνίδια όπου υπήρχε αστερίσκος και ανάγκη για βαθμούς δεν πήρε τα αναμενόμενα, κυρίως στον πρώτο γύρο. Η νίκη επί του Άθλου δεν μείωσε απλά τη διαφορά των δύο ομάδων αλλά έκανε ξεκάθαρο το πόσο διαφορετικό θα είναι το μίνι τουρνουά των τεσσάρων που θα παλέψουν για την παραμονή. Άλλωστε ο ΟΦΗ ως οργανισμός έχει ένα πλεονέκτημα στα πλέι άουτ.

Το έχει ξαναζήσει εν μέρει καθώς δεν είναι ομάδα πρωτοεμφανιζόμενη αλλά έχει καταφέρει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να παραμείνει στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα αυτό δεν είναι από μόνο του ικανό να σώσει την κατάσταση καθώς ο Πήγασος και ο Άθλος ήταν πιο συνεπείς ομάδες στην πορεία τους μέχρι τώρα και έδειξαν πιο έτοιμες για τη φετινή σεζόν. Ο Γιώργος Τζιουμάκας έχει ηγηθεί την προσπάθειας της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια αλλά είναι δεδομένο πως δεν μπορεί μόνος του να… φέρει την άνοιξη.

Ο Ντεμιρσί, μια από τις πρόσφατες προσθήκες, έχει τα πάνω και τα κάτω του στην επίθεση και αυτό είναι ένα ζήτημα. Ο Αμπράο δεν έδειξε τη σταθερότητα που είχε τα προηγούμενα χρόνια ενώ ο πασαδόρος, ο Ανταμί, έκανε την καλύτερή του εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άθλο κάτι που μοιάζει θετικό για τον ΟΦΗ. Με απλά λόγια το βασικότερο θέμα για τον ΟΦΗ είναι να σταθεροποιήσει αυτό που έδειξε στην 16η αγωνιστική και όχι μόνο αυτό αλλά παράλληλα θα πρέπει να αντέξει την πίεση και να κερδίσει ξανά και ξανά τον Πήγασο και τον Άθλο στα πλέι άουτ. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι τρεις αυτές ομάδες θα μπουν στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν με στόχο να κάνει υπερβάσεις και εκεί είναι δύσκολο να θεωρήσουμε τον ΟΦΗ τελειωμένο από τώρα.

sdna.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

 

Το τραγικό δυστύχημα των τρένων στα Τέμπη οδηγεί στην αναβολή και των αγώνων

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics