Breaking News
24 Μαρτίου 2023

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός
Έχεις προοδευτικές ιδέες για να ενισχύσεις την ασφάλεια σου σήμερα και αύριο. Για να δεις νέες δυνατότητες και ευκαιρίες προσπάθησε να κρατήσεις το μυαλό σου ανοιχτό. Κάποιος ενθουσιασμός υπάρχει γύρω από τα οικονομικά και τις υποθέσεις που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι ή τα ζητήματα αυτοεκτίμησης. Ένα απροσδόκητο ή σημαντικό δώρο μπορεί να είναι στο επίκεντρο ή υπάρχει μια ξαφνική παρόρμηση να ξοδέψεις ή να επενδύσεις χρήματα. Μια ιδέα ή ένα έργο που φέρνει χρήματα φαίνεται να προέρχεται από το πουθενά.

 

Ταύρος
Θετική ενέργεια είναι μαζί σου και σε βοηθάει να εκφραστείς και να έχεις θετική εικόνα για τον εαυτό σου. Η προσπάθεια με στόχο την αυξημένη ευτυχία επίσης βρίσκεται σε μεγάλη εστίαση. Μπορεί να ακολουθήσεις ένα νέο κανάλι αυτοέκφρασης ή ένα καινούριο ψυχικό ενδιαφέρον με ενθουσιασμό τώρα. Αισθάνεσαι πιο ελεύθερη από περιοριστικές συνθήκες. Υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι για να εξερευνήσεις πράγματα που αγαπάς και να τα απολαύσεις. Έχεις την τάση να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στα συναισθήματα σου τα οποία είναι ιδιαίτερα πολύχρωμα σήμερα.

Δίδυμοι
Οι διελεύσεις σήμερα υπογραμμίζουν την ανάγκη σου να αποκαταστήσεις την ενέργεια σου. Αποσύρεσαι κάπως και είναι φυσικό, καθώς τελειώνεις έναν σεληνιακό μήνα. Είναι μια καλή στιγμή για να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτά που έχεις, να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και να χρησιμοποιήσεις δημιουργικά -και ίσως κερδοφόρα- τα φυσικά σου ταλέντα. Μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις ή συμπτώσεις που σε ωθούν σε μια νέα γραμμή σκέψης που αποδεικνύεται συναρπαστική. Η αποκάλυψη ενός κρυφού πόρου ή η απελευθέρωση του εαυτού σου από ένα εξουθενωτικό πρόβλημα είναι ισχυρή.

Καρκίνος
Μπορεί να αισθανθείς ιδιαίτερα παρακινημένη να συνδεθείς με τους στόχους σου. Περισσότερο από το συνηθισμένο, αναζητάς ικανοποίηση και άνεση στην κοινωνική σου ζωή και η σημερινή ατμόσφαιρα είναι αναζωογονητική. Οι φιλίες μπορούν να δημιουργηθούν γρήγορα ή απροσδόκητα. Είναι επίσης μια εποχή συναρπαστικών νέων ιδεών και προοπτικών. Μια μοναδική επιχείρηση μπορεί να είναι σε θετική εστίαση. Είσαι ανοιχτή σε αλλαγές και έχεις περισσότερο θάρρος να εκφραστείς ελεύθερα. Οι άλλοι εκτιμούν το μοναδικό σου όραμα σήμερα.


Λέων
Μπορεί να απολαύσεις τις ανταμοιβές των πρόσφατων επιτευγμάτων σου και να σκεφτείς ή να θέσεις νέους στόχους. Μπορεί να υπάρχει ιδιαίτερη χαρά σε αυτό που κάνεις ή στις ευθύνες σου. Οι προηγούμενες καλές πράξεις ή η δουλειά που έκανες στο παρελθόν, μπορούν τώρα να σε ωθήσουν προς τα εμπρός και προς τους στόχους σου. Θα υπάρξουν καλές ιδέες ή βελτιώσεις στην καριέρα, τη φήμη ή τα σχέδια πορείας της ζωής σου. Αισθάνεσαι λίγο πιο ελεύθερη ή με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κυνηγώντας τα όνειρα σου -σε αυτό συμβάλλει και η απελευθέρωση του εαυτού σου από έναν περιορισμό ή ένα πρόβλημα του παρελθόντος.

Παρθένος
Μπορείς να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα σήμερα και αυτό σε βοηθά να αφήσεις τις μικρές απογοητεύσεις πίσω σου. Να είσαι σε επιφυλακή για ευκαιρίες και για να απελευθερωθείς από το άγχος. Μπορεί να θέλεις να εξερευνήσεις κάτι νέο, καθώς αναζητάς περισσότερο νόημα. Η ευκαιρία να διευρύνεις το μυαλό σου ή να εξελίξεις τις πεποιθήσεις σου μπορεί να είναι ισχυρή. Συνδέεσαι με μια ομάδα ή επιδιώκεις νέες και συναρπαστικές γραμμές σκέψης ή ειδικά θέματα. Οι επικοινωνίες δημιουργούν μια αίσθηση ελευθερίας. Η δικτύωση και οι φιλίες σε βοηθούν να εκτονωθείς.

Ζυγός
Θέλεις να φτάσεις στη ρίζα των προβλημάτων σήμερα και είσαι ιδιαίτερα δημιουργική στο να αναλύεις και να ερευνάς αυτήν τη στιγμή. Έχεις πολλά να ανακαλύψεις και ενώ είσαι ενθουσιώδης είναι καλύτερο να μην βιαστείς για ένα οικονομικό ή οικείο θέμα. Είσαι στα καλύτερα σου όταν συνδέεσαι με μια αίσθηση γαλήνης και άνεσης με τα συναισθήματα σου. Η ιδιωτική σου ζωή παίρνει μια ωραία ώθηση. Το να αποστασιοποιηθείς λίγο από μια κατάσταση μπορεί να σε οδηγήσει σε μια καλύτερη οπτική για αυτήν. Είναι καιρός να σκεφτείς προοδευτικά και δημιουργικά. Η προθυμία για αλλαγές και βελτιώσεις μπορεί να φέρει ανταμοιβές.

Σκορπιός
Η σύνδεση με κάποιον μέσω των πεποιθήσεων, των ιδεών ή των σπουδών σου μπορεί να είναι ισχυρή αυτές τις μέρες. Καθώς μεγαλώνεις και ωριμάζεις μέσα από τις εμπειρίες σου, αποκτάς περισσότερη εμπιστοσύνη σε μια σχέση. Ένα ιδιαίτερο άτομο στη ζωή σου σε εμπνέει να μάθεις και να αναπτυχθείς. Είναι μια εποχή περισσότερης ελευθερίας στην έκφραση, προόδου και εποικοδομητικών αλλαγών. Μπορεί να υπάρχει μια αίσθηση χαράς, καθώς επιλύεις ένα μακροχρόνιο πρόβλημα. Είναι μια καλή στιγμή επίσης για συμβουλές ή άλλες διαπροσωπικές συνδέσεις.

Τοξότης
Οι προσπάθειες αυτοβελτίωσης είναι συναρπαστικές και χτίζουν την εμπιστοσύνη σου στον εαυτό σου. Η επιτυχία είναι πιο πιθανή τώρα με ανοιχτό μυαλό και πρωτοποριακές ιδέες, με σωστό οικονομικό χειρισμό, δουλειά και σωστή στρατηγική. Νέες γνώσεις για παλιά προβλήματα διευκολύνουν την επίλυση τους. Οι μέθοδοι που υιοθετείς τώρα μπορούν να σου δώσουν την αίσθηση ότι διατηρείς τον απόλυτο έλεγχο των υποθέσεων σου.

Αιγόκερος
Οι σημερινές διελεύσεις είναι εξαιρετικές για να εξερευνήσεις τις ανάγκες σου για διασκέδαση και ψυχαγωγία και να βρεις τρόπους να απολαύσεις χρόνο με τον εαυτό σου. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για κοινωνικές δραστηριότητες, διαπραγματεύσεις και σχέσεις. Ασυνήθιστες ή συναρπαστικές εμπειρίες είναι πιθανές. Έχεις την τάση να ρισκάρεις σε δημιουργικά ή ρομαντικά επίπεδα. Για παράδειγμα, κάτι μπορεί να σε εμπνεύσει να δοκιμάσεις ένα νέο δημιουργικό χόμπι. Μπορεί να νιώσεις μια αίσθηση απελευθέρωσης μέσω φίλων ή μιας συνεργασίας.

Υδροχόος
Νέες προσεγγίσεις φέρνουν φρέσκια ενέργεια και υπέροχα οφέλη σήμερα και τις επόμενες μέρες. Καθώς προσεγγίζεις τα οικονομικά σου, τη ζωή στο σπίτι, τις οικογενειακές αλληλεπιδράσεις και την καθημερινή σου ζωή με περισσότερη θετικότητα και λιγότερη ακαμψία, εμφανίζονται ευκαιρίες για βελτίωση και ανάπτυξη. Είσαι ενθουσιασμένη με νέες ευκαιρίες, συμφωνίες ή ιδέες. Η υπέρβαση ορισμένων ορίων ή η αλλαγή της ρουτίνας σου με νέους τρόπους επηρεάζει θετικά την προσωπική σου ζωή. Η έμφαση δίνεται στην εύρεση γαλήνης, άνεσης και ισχυρότερης αίσθησης του εαυτού.

Ιχθείς
Έχεις την τάση να ξεπερνάς τα όρια σου -δημιουργικά ή ρομαντικά- αυτές τις μέρες και καταλήγεις να εκφράζεσαι πιο επιτυχημένα παντού. Θα υπάρξουν νέα κανάλια για να συνδεθείς, να μοιραστείς ή να εκφράσεις την αγάπη σου, κάτι που σου προκαλεί ικανοποίηση. Οι μοναδικές και ασυνήθιστες προσεγγίσεις φαίνονται ακόμα πιο επιτυχημένες με τις τρέχουσες διελεύσεις. Καθώς επικοινωνείς και αξιοποιείς τον ελεύθερο χρόνο σου δημιουργικά, ανεβάζεις τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση σου. Μπορεί επίσης να υπάρξουν νέες γνώσεις και εξελίξεις σε τομείς μάθησης που σου δίνουν νέα κίνητρα για εξέλιξη και βελτίωση.
tlife.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

ΝΒΑ-Τα αποτελέσματα των αγώνων που έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/3)

 

 

 

 

Σήμερα 24 Μαρτίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics