Breaking News
01 Απριλίου 2023

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 0-1: Νίκησε στα Γιάννενα μετά από 22 χρόνια


Ο ΟΦΗ με το γκολ του Λάρσον στο 20' επικράτησε στους Ζωσιμάδες του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League. Η Κρητική ομάδα νίκησε μετά απο 22 χρόνια εκτός έδρας τον ΠΑΣ.

Καλός ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να επιτίθενται και η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 8′, αλλά το σουτ του Σόρια δεν ανησύχησε τον Μανδά. Ακόμα ένα… ακίνδυνο σουτ από τον ΠΑΣ στο 13′, με τον Μπιλμπάο να γλιστράει και τον κίπερ των φιλοξενούμενων απλά να βλέπει την μπάλα να πηγαίνει άουτ. Η πρώτη μεγάλη φάση στον αγώνα ήρθε στο 18′. Ο Νέιρα κράτησε ωραία την μπάλα, έκανε τη σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Ντίκο πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Τσιντώτα. Στο 20′ όμως οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ! Ο Ντίκο πήρε την μπάλα στα πλάγια, γύρισε στον Τσιλιανίδη, ο οποίος με τη σειρά του την έστρωσε στον Λάρσον, ο Σουηδός μπακ έκανε την ντρίπλα και με το αριστερό νίκησε τον Τσιντώντα για το 1:0. Στο 27′ οι Κρητικοί απείλησαν ξανά. Ο Μπάκιτς έκανε ωραίο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Τσιντώτα. Ευκαιρία στο 34′ για τον ΠΑΣ με τον Πήλιο. Ο νεαρός μπακ βρέθηκε σε αρκετά καλό σημείο μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με τον ΟΦΗ μπροστά στο σκορ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Σέντρα του Νίνη, ο Παμλίδης πετάχτηκε, αλλά η κεφαλιά του πήγε πάνω από τα δοκάρια του Μανδά. Λίγα πράγματα στο δεύτερο 45λεπτο, όπου ο ΟΦΗ ήλεγχε το ματς και οι Γιαννιώτες προσπαθούσαν, χωρίς αποτέλεσμα, να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Στο 68′ ο ΠΑΣ είχε δοκάρι! Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Εραμούσπε πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Οι Κρητικοί δεν απομάκρυναν, με τον Σόρια να πιάνει άουτ, αλλά να αστοχεί. Διπλή μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 76′. Ο Νίνης πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Λάρσον, έκανε το γέμισμα, όμως ο Μορέιρα που πήρε την κεφαλιά ήταν άστοχος. Τίποτα δεν άλλαξε στο ματς και οι Κρητικοί έφυγαν με το διπλό από τα Γιάννενα.


ΓΚΟΛ: – / 20′ Λάρσον
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 41′ Ριένστρα, 70′ Μορέιρα / 37′ Λάρσον, 74′ Τοράρινσον
ΔΟΚΑΡΙ: 68′ Εραμούσπε

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε, Πήλιος, Ριένστρα (46′ Νίνης), Γκίνο (90+1′ Τζίμας), Μπιλμπάο (81′ Σταματελόπουλος), Παμλίδης (57′ Ροσέρο), Μπάλαν, Μορέιρα.

ΟΦΗ: Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης, Τοράρινσον, Λάρσον, Περέα, Νέιρα, Βούρος, Μπάκιτς, Τσιλιανίδης (46′ Ντιουσέ), Ντίκο (68′ Φελίπε).
ekriti.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 01 Απριλίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ ο προπονητής Κώστας Δεληκώστας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics