Breaking News
05 Απριλίου 2023

Νταμπράουσκας: «Ολοι θέλουν τον ΟΦΗ του 1987, αλλά χρειάζεται χρόνος»


Ο Βάλντας Νταμπράουσκας τόνισε πως ο ΟΦΗ κάνει βήματα προς τα εμπρός, αλλά πρέπει άπαντες να δείξουν υπομονή.
«Ανοικτή» ήταν η σημερινή (5/4) προπόνηση του ΟΦΗ και ο Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε μετά, τόσο για τα ματς των play-outs όσο και ευρύτερα για τους Κρητικούς.
«Δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν καλύτεροι με τον ΠΑΣ από ότι με τον Λεβαδειακό, είχαμε καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, καλές στιγμές στο δεύτερο αλλά είχαμε την πίεση για να κερδίσουμε. Εχουμε πρόοδο όλο αυτόν τον καιρό, είδατε πως την προηγούμενη αγωνιστική όλες οι ομάδες που ήταν στον πάτο της βαθμολογίας, κέρδισαν. Ξαφνικά μπαίνει μια αμφιβολία στην δική σου αξία, το λέγαμε συνέχεια με τους παίκτες ότι πρέπει να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην δική μας παρουσία, στο τέλος της ημέρας δείξαμε χαρακτήρα, είχαμε την συγκέντρωση που χρειαζόταν. Αν χαλαρώναμε λίγο, μπορεί να ερχόταν ένα γκολ και είναι επικίνδυνο. Είδατε τι έπαθε ο Ολυμπιακός, δέχτηκε ένα γκολ και στην συνέχεια δεν κατάφερε να κερδίσει. Πετύχαμε τέσσερα γκολ στην Λαμία, τέσσερα στον Παναιτωλικό, βάλαμε ένα στα Γιάννενα και το αποτέλεσμα είναι ίδιο: Πήραμε τρεις βαθμούς. Συνέχεια αυτό λέμε ότι δεν πρέπει να κοιτάζουμε προς τα κάτω αλλά μόνο προς τα πάνω. Πρέπει να τελειώσουμε δυνατά την χρονιά, οι παίκτες είναι αφοσιωμένοι και το έχουν αντιληφθεί», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Εγώ δεν διαβάζω τα media γιατί θέλω να είμαι απομονωμένος από όλα. Με ενημέρωσε η γυναίκα μου ότι ο ΟΦΗ δεν είχε κερδίσει στην έδρα του ΠΑΣ για 22 χρονιά. Καταλαβαίνω ότι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θέλουν να βρίσκονται εκεί που ήταν η ομάδα το 1987, όμως αυτό είναι κάτι που χρειάζεται χρόνο και δεν έχουμε μαγική συνταγή. Ούτε ο κύριος Μπούσης, ούτε ο Μηνάς Λυσάνδρου, ούτε εγώ και πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας κάτι: δύο φορές πετύχαμε εκτός έδρας τέσσερα γκολ, κάτι που είχε να συμβεί για 20 ολόκληρα χρόνια, πήγαμε στην έδρα του ΠΑΟΚ, δεν είχε πάρει βαθμό ο ΟΦΗ για 11 χρόνια και δεν έχει κερδίσει εδώ και 30. Σπάσαμε και αυτήν την παράδοση. Ολα αυτά τα 11 χρόνια η μικρότερη ήττα που είχε υποστεί ο ΟΦΗ ήταν με τρία γκολ παθητικό. Σπάσαμε αυτές τις επιδόσεις και τα ρεκόρ. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το club την τελευταία 10ετια δεν είναι εκεί που όλοι θέλουμε να είμαστε. Οταν θες να πας σε ένα σπίτι και να μείνεις στον 9ο όροφο, αυτό δεν μπορεί να γίνει από την αρχή, ξεκινάς από τον 1ο όροφο και πας προς τα πάνω. Αυτό πρέπει να κάνουμε και να δημιουργούμε προσδοκίες. Κερδίσαμε κάποια ματς και πιστέψαμε ότι είμαστε στο επίπεδο της ΑΕΚ και του Αρη. Χρειάζεται να παρουσιάσουμε σταθερότητα και αυτό θα γίνει μέσα από την δουλειά και την πρόοδο που πρέπει να δείχνουμε. Καλές είναι οι αναμνήσεις, αυτή είναι η ιστορία του ΟΦΗ όμως δεν θα μας βοηθήσουν τώρα».

Κλείνοντας σχολίασε πως «αυτήν η περίοδος δεν είναι τόσο πετυχημένη όσο θα θέλαμε, προσπαθούμε να βελτιώνομαστε και να προοδεύουμε. Φέτος στο Ηράκλειο έχουμε πετύχει δύο γκολ μόλις σε ένα παιχνίδι, είναι ένα αντικείμενο προς πίεση και να γινόμαστε καλύτεροι και να προσπαθούμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποσχεθούμε στον κόσμο με σκληρή δουλειά και καθημερινή προσπάθεια και ότι θα το κάνουμε συνεχώς καλύτερο πηγαίνοντας προς τα πάνω».
gazzetta.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 05/04

 

 

 

 

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να επιχορηγήσει 7 Αθλητικές Ομοσπονδίες με 241.748 ευρώ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics