Breaking News
17 Απριλίου 2023

Πάσχα με… Μπάγερν Μονάχου και Ζαλγκίρις για Νταμπράουσκας

 

Στον ΟΦΗ δόθηκε τετραήμερη άδεια για το Πάσχα και ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν έχασε την ευκαιρία και ταξίδεψε στο Μόναχο.

Ο προπονητής του ΟΦΗ επισκέφτηκε τη Βαυαρία, όπου παρακολούθησε τον αγώνα της Ζαλγκίρις για τη Euroleague, που είδε την μεγάλη νίκη πρόκριση των συμπατριωτών του, ενώ πήγε και στην Allianz Arena για το Μπάγερν-Χόφενχαϊμ.

Ο Λιθουανός τεχνικός πέρασε όμορφα, όπως ανέφερε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αναλυτικά:

«Ένα όμορφο αθλητικό Σαββατοκύριακο στο Μόναχο! Πρώτα απ’ όλα, η πολυπόθητη νίκη της Ζαλγκίρις Κάουνας κόντρα στην Μπάγερν που μας έδωσε το εισιτήριο για τα Play Off της Euroleague.

Περισσότεροι από 2.000 οπαδοί βρέθηκαν στο Μόναχο για να στηρίξουν την ομάδα. Η υποστήριξη ήταν απίστευτη, άλλη μία στιγμή υπερηφάνειας στην ιστορία της ομάδας. Μετά από την επιτυχημένη αποστολή, συνάντηση με παλιούς φίλους, αξιοθέατα, βιβλιοπωλεία και το ματς της ποδοσφαιρικής Μπάγερν ήταν το κερασάκι στην τούρτα».

Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης

neakriti.gr

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι ασταμάτητος ξανασκόραρε στο MLS

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics