Breaking News
20 Απριλίου 2023

ΟΦΗ: «Χτίζει» την ομάδα της επόμενης σεζόν – Τα συμβόλαια που λήγουν

 

Στον ΟΦΗ αρχίζουν να κάνουν σχέδια για το ρόστερ της νέας σεζόν.
Το πρωτάθλημα οδεύει προς την ολοκλήρωσή του και στον ΟΦΗ κοιτάζουν ήδη την επόμενη χρονιά, μιας και τα πλέι άουτ έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα για τους Κρητικούς.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει ικανοποιήσει με τη δουλειά του στην ομάδα και ήδη κάνει κάποιες σκέψεις για το ρόστερ της επόμενης σεζόν, μιας και αρκετά συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι.

Προτεραιότητα αποτελεί η ανανέωση της συνεργασίας με τον Απόστολο Διαμαντή, ενώ θετικό κλίμα υπάρχει και για τους Γιαννούλη, Μαρινάκη, Σωτηρίου, που δεν παίρνουν πολύ χρόνο συμμετοχής, ωστόσο αποτελούν ηγετικά στελέχη της ομάδας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στη λίστα με τα συμβόλαια που εκπνέουν το καλοκαίρι βρίσκονται και οι Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης, ενώ ο Λουίς Περέα που αγωνίζεται ως δανεικός από την Λεγκανές θεωρείται δεδομένο πως πρόκειται να επιστρέψει στην ομάδα που ανήκουν τα δικαιώματα του.
sdna.gr

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα ξεκινά το «Rethymno Easter Cup»

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics