Breaking News
08 Ιουνίου 2023

Συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της η Εθνική



Την προετοιμασία της για τα ματς με Ιρλανδία και Γαλλία συνεχίζει η Εθνική Ελλάδος, η οποία προπονήθηκε στη Ριζούπολη.
Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής για τα παιχνίδια με την Ιρλανδία και την Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο Γκουστάβο Πογέτ είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, οι οποίοι θυμίζουμε πως είναι οι: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος και Γιάννης Κωνσταντέλιας.
sdna.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 07 Iουνίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Η Χερενφέιν ανακοίνωσε την διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού με τον ΟΦΗ στις 20 Ιουλίου

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics