Breaking News
11 Φεβρουαρίου 2020

Δεν έχει τέλος η ατυχία για την ομάδα μας, καθώς στο σημερινό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, τραυματίστηκε και ο Κραγιόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης που αποκτήθηκε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, υπέστη διάστρεμμα, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Στο προπονητικό φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε πήραν μέρος όσοι παίκτες είχαν λίγο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Οικονόμου που επίσης έχει υποστεί διάστρεμμα, ο Ρεβυθόπουλος (πρόβλημα στον τένοντα), ο Ρουσσάκης (ενοχλήσεις στο γόνατο) και ο Γκάρας που επέστρεψε με ελαφρύ διάστρεμμα από την Αθήνα.

Εκτός προγράμματος είναι και ο Ουές, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα, καθώς ολοκληρώνει τη στρατιωτική του θητεία, όπως βέβαια και οι μόνιμοι τραυματίες (Καρβούνης, Λεωνιδόπουλος, Καραγκούνης).

Αύριο οι παίκτες του Πλατανιά έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη για να ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα στη Δράμα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics