Breaking News
04 Δεκεμβρίου 2021

Σε ένα μέτριο ματς με κακό καιρό ο Εργοτέλης επιβλήθηκε 1-0 του Παναθηναϊκού Β'

 

Μία σουτάρα ήταν αρκετή στο Εργοτέλης – Παναθηναϊκός Β’ για υπάρξει νικητής. Την έπιασε ο Βουτσάς και οι Κρητικοί επικράτησαν με 1-0.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Ήταν τέτοιες οι καιρικές συνθήκες που δυσκολεύονταν Εργοτέλης και Παναθηναϊκός Β’. Έγινε κλειστό παιχνίδι, λίγες φάσεις και το γκολ ήταν μία εξ αυτών.

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 10λεπτο ο Βουτσάς έπιασε ένα σουτ από μακριά στο 11′ και αυτή ήταν η προειδοποιητική βολή. Τρία λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης με σουτάρα έκανε το 1-0 και έφερε το ματς στα μέτρα των γηπεδούχων.

Ο Παναθηναϊκός Β’ είχε πολύ κακή εικόνα. Δεν έβγαλε κάποια αντίδραση και στο 29′ χάθηκε νέα ευκαιρία για τον Εργοτέλη με τον Κουατένγκ. Οι «πράσινοι» έκαναν την πρώτη υποψία φάσης στο 35′ με τον Σέχου. Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο έκλεισε το πρώτο μέρος, με τους Κρητικούς να έχουν απλώς άλλη μία τελική προς το φινάλε.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κακό. Ήταν εμφανές πως ο Παναθηναϊκός Β’ χρειαζόταν κάτι και παρόλα αυτά ο Γιάννης Βονόρτας άργησε να κάνει αλλαγές. Στο 65′ ο Αθανασακόπουλος έδωσε στον Κρυπαράκο, εκείνος έκανε τη σέντρα και προ του Σαρδέλη παρενέβη ο Τσέλιος. Μετά από 12′ έγινε η πρώτη πραγματική ευκαιρία για το «τριφύλλι». Πρωταγωνιστές ξανά οι Κρυπαράκος και Αθανασακόπουλος με τον τελευταίο να σουτάρει και την μπάλα να χτυπάει στα σώματα και να φεύγει κόρνερ. Έως το σφύριγμα της λήξης δεν υπήρξε κάτι άλλο αξιοσημείωτο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης (87’ Μποζατζίδης), Σαρρής, Μίκο, Μπουτσάκης (80’ Νεραλ), Βουτσάς, Πέϊος, Κωστανάσιος, Κούατενγκ (68’ Κοκκίνης), Κόνραντ (87’ Πατρινός).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ (Γιάννης Βονόρτας): Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Σένκεφελντ (69’ Ρόμπι), Αντωνίου (69’ Μαρτίνης), Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης (78’ Τσιριγώτης), Ηλιάδης, Μαραθωνίτης (60’ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Σέχου.

Διαβάστε Επίσης

 Αναμνήσεις ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΡΗΤΗΣ"- ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ)- 1998/99- Αλικαρνασσός- 23/5/1999

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 04/12/2021[vid]

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics