Breaking News
10 Μαΐου 2020

Ολόκληρη η ομάδα της Ντιναμό Δρέσδης (Β΄ Γερμανίας) μπήκε σε καραντίνα δύο εβδομάδων, μετά από τον εντοπισμό δύο περιπτώσεων που βρέθηκαν θετικές σε τεστ για τον κορονοϊό.

 

Ο σύλλογος της Bundesliga 2 ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του ότι οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή αποκάλυψαν δύο νέες θετικές περιπτώσεις και οι τοπικές υγειονομικές αρχές έθεσαν την ομάδα σε καραντίνα. 

«Μετά από εντατική ανάλυση της κατάστασης, η υγειονομική αρχή στη Δρέσδη ... αποφάσισε το Σάββατο (9/5) ότι ολόκληρη η ομάδα, συμπεριλαμβανομένου του τεχνικού επιτελείου και του προσωπικού, πρέπει να μπει σε κατ΄ οίκον καραντίνα 14 ημερών», δήλωσε ο σύλλογος.

«Λόγω των μέτρων της καραντίνας, (ο σύλλογος) δεν θα μπορεί να ταξιδέψει στην Κάτω Σαξονία για το εκτός έδρας παιχνίδι την 26η αγωνιστική, όπως είχε προγραμματιστεί». 

Η Δρέσδη θα έπρεπε να παίξει με το Αννόβερο 96 την επόμενη Κυριακή, στο πρώτο τους παιχνίδι μετά τη διακοπή που προκλήθηκε από την πανδημία του κορονοϊού.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics