Breaking News
20 Ιουνίου 2020

Η Ουνιόν Βερολίνου επικράτησε με 1-0 απέναντι στην Πάντερμπορν και κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Bundesliga. Οι παίκτες της ομάδας πανηγύρισαν το γεγονός πως κατάφεραν να παραμείνουν στα μεγάλα σαλόνια, όμως κάποια στιγμή, μέσα στη χαρά τους, ξέχασαν πως ο κορωνοϊός, ακόμη τουλάχιστον δεν έχει φύγει από τη ζωή μας!  

 

Οι ποδοσφαιριστές συνέχισαν να πανηγυρίζουν και στο πάρκινγκ του γηπέδου μαζί με τους οπαδούς της ομάδας. Αρχικά κράτησαν τις απαραίτητες αποστάσεις οι παίκτες και οι φίλαθλοι, όμως κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να αντισταθούν και έγιναν ένα με τον κόσμο!  

Ο Κρίστοφερ Τρίμελ και ο Ζεράλδο Μπέκερ, αγκαλιάστηκαν με τον κόσμο για να πανηγυρίσουν, ξεχνώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.  

Αυτό είναι ως αποτέλεσμα η Γερμανική Λίγκα να τους επιβάλλει πρόστιμο για παραβίαση του πρωτοκόλλου υγιεινής, τόσο στους παίκτες όσο και στον σύλλογο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics