Breaking News
28 Σεπτεμβρίου 2020

Με δύο νέα υποκαταστήματα σε Αθήνα και Πειραιά, απαντά στην παγκόσμια κρίση που δημιούργησε η πανδημία του Covid 19, ο Όμιλος Chnaris Hotel Management.

Πρόκειται για δυο νέα παραρτήματα της εταιρείας, το ένα στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Μητροπόλεως 26-28 (απέναντι από το ξενοδοχείο Electra Palace) και το δεύτερο στο κέντρο του Πειραιά, στην οδό Κολοκοτρώνη 89, μέσω των οποίων διευρύνεται το δίκτυο της εταιρείας και βελτιστοποιείται η επαφή με νυν αλλά και υποψήφιους πελάτες – συνεργάτες απ’ όλη την Ελλάδα – και όχι μόνο. Σε δήλωσή του ο Γενικός Δ/ντης και Ιδρυτής του Ομίλου CHC – Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, τόνισε: «Μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία για την παγκόσμια οικονομία, ένα παραπάνω για τον κλάδο του τουρισμού, ο Όμιλος CHC επεκτείνεται. Ανοίγει νέους ορίζοντες, διευρύνει το γεωγραφικό πεδίο δράσης μέσω της φυσικής παρουσίας και καλλιεργεί τις συνθήκες που θα ενισχύσουν την αναπτυξιακή της προοπτική. Δεν είναι μια εύκολη προσπάθεια. Αλλά το DNA μας, είναι μαθημένο να ανταποκρίνεται σε δυσκολίες. Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλη την ομάδα του Ομίλου CHC, που βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή του αγώνα που δίνουμε για λογαριασμό των δεκάδων πελατών μας. Με πίστη και αισιοδοξία για μια καλύτερη «επόμενη μέρα» στον τουρισμό, με γνώση και μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο, με φαντασία και δημιουργική εξωστρέφεια, συνεχίζουμε». Ο Γενικός Διευθυντής και Ιδρυτής της “Chnaris Hotel Management, Development & Consulting“ Ζαχαρίας Α. Χνάρης, καθώς και η Διοικητική Ομάδα της εταιρίας είναι στελέχη με αναγνωρισμένο παρελθόν και παρόν στην Τουριστική Αγορά. Η πολυετής εμπειρία που διαθέτουν στην εφαρμογή των πλέον σύγχρονων μεθόδων οργάνωσης και διοίκησης, αποτελεί εγγύηση μόνο για θετικά αποτελέσματα.

  money-tourism.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics