Breaking News
14 Μαΐου 2022

Τεντόγλου: Κορυφαία επίδοση στον κόσμο από το Αργοστόλι


Τεντόγλου: Κορυφαία επίδοση στον κόσμο από το Αργοστόλι

Ο Μίλτος Τεντόγλου στο Αργοστόλι έβγαλε άλμα στα 8.36μ., που ισοδυναμεί με την κορυφαία φετινή επίδοση στο κόσμο για τον ανοιχτό στίβο
Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει μπει φουριόζος στην περίοδο του ανοιχτού στίβου. Ο πρωταθλητής κόσμου στον κλειστό στίβο μετέχοντας στα «Βεργώτεια» στο Αργοστόλι έβγαλε άλμα στα 8.36μ., αφήνοντας πίσω τα 8.28μ. που σημείωσε πριν από τέσσερις ημέρες στο «Τσίρειο» στάδιο της Λεμεσού.

Ο 24χρονος Ολυμπιονίκης επιχείρησε τέσσερα άλματα στο στάδιο της Κεφαλονιάς και με τα 8.36μ. ισοφάρισε την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο που είχε ο Ινδός Μουραλί Σρισάνκαρ. Παράλληλα ο Τεντόγλου βελτίωσε το ρεκόρ αγώνων στα «Βεργώτεια», που είχε ο ίδιος με 8.19μ. από το 2019.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον σημερινό αγώνα. Ενδεχομένως θα μπορούσε να βγει καλύτερη επίδοση. Είχα κάποια προβληματάκια με τον αέρα. Ξεκίνησα χάλια τον αγώνα μου, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα βελτιωνόμουν. Δεν ήθελα να πιέσω παραπάνω. Σε αυτούς τους αγώνες δεν κάνω όλα τα άλματα και δεν πηδάω με όλη μου τη φορά. Και αυτό γιατί έχουν κυρίως προπονητικό χαρακτήρα. Θα είμαι στην κατάσταση που θέλω στους αγώνες του εξωτερικού», δήλωσε ο Τεντόγλου.

Ο αθλητής θα κάνει τον επόμενο αγώνα του το ερχόμενο Σάββατο (21/5) στα Παπαφλέσσεια και στις 25 του μηνός θα αγωνιστεί στην Καλλιθέα.

Πολύ καλός αγώνας έγινε στη σφαιροβολία των ανδρών με τον Τάσο Λατιφλάρι και τον Οδυσσέα Μουζενίδη, με τους αθλητές της αθλητές της Team Future της Bwin να πλησιάζουν τα 20 μέτρα. Ο Λατιφλάρι βελτίωσε το ρεκόρ του, αφού είχε καλύτερη προσπάθεια στα 19.93μ. και κατέλαβε την δεύτερη θέση, ενώ τρίτος ήταν ο Μουζενίδης με 19.92μ., επίδοση που ισοφαρίζει το ατομικό του ρεκόρ.

Κάτι παραπάνω από ικανοποιητική ήταν η παρουσία του Παναγιώτη Τριβυζά στη διοργάνωση. Ο αθλητής αρχικά επικράτησε στα 100μ. με 10.38 κι έπειτα αναδείχθηκε νικητής και στα 200μ. με 20.72.

Η τέταρτη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στο ύψος, Μαρία Βούκοβιτς ξεπέρασε το 1.93 μ. και έδειξε από νωρίς στη σεζόν πως και στη θερινή σεζόν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις κορυφαίες διοργανώσεις.

gazzetta.gr
Διαβάστε επίσης

Όλα τα ζώδια 14/05

 

 

 

Έτοιμες για τον αγώνα της Κυριακής (15/5) με τον ΠΑΟΚ είναι οι παίκτριες της Γυναικείας ομάδας του ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics