Breaking News
14 Αυγούστου 2022

Με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της θα επιστρέψει από το Ισραήλ η Εθνική Εφήβων (Κ18) χάντμπολ, καθώς επικράτησε της Λιθουανίας με 34-33 στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Β' κατηγορίας.



Αυτή είναι η σημαντικότερη διάκριση για τις ηλικιακές Εθνικές ομάδες, στις αντίστοιχες διοργανώσεις B’ κατηγορίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Το νικητήριο τέρμα της Εθνικής ομάδας πέτυχε ο Σωκράτης Καλύβας τρία δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, σε ένα δραματικό ματς όπου οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο προβάδισμα (ημίχρονο 16-15 υπέρ της Εθνικής).

Ο Τζάνος Μπατής αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα από Ελληνικής πλευράς, ενώ ο Κουτουλογένης (πίβοτ) και ο Παναγιώτου (πλέι μέικερ) ψηφίστηκαν στην καλύτερη επτάδα της διοργάνωσης.

Λιθουανία – Ελλάδα 33-34

Λιθουανία (Μπλιούβας): Μπόγκντιουν 8, Ντράκσας 12, Αντβεγενκόβας, Μπρούτσκους 1, Τσέσνα 3, Σλίμας 1, Πασίλις, Ματσιουλεβίτσιους, Ραμέικις, Βαλάντκα, Γιανουσόνις 4, Ρινκεβίτσιους, Λαουρικένας, Κάιρις, Σάκαλις, Μαζρίμας 4.

Ελλάδα (Πηλαλίδης): Δάιος, Καλύβας 4, Βαρδαξόπουλος 2, Παναγιώτου 7, Τσορτέκης, Μπούτκαρης 1, Καβάζης 4, Κουρουπής, Προκοπίου 2, Κουβράκης, Μπατής 9, Κουτουλογένης 5, Χαριτωνίδης, Μαρίνος, Κολεζάκης, Βασιλείου.

Διαιτητές: Πέρετζ – Σβαρτς
Δίλεπτα: 8-9
Κόκκινες κάρτες: Μπρούτσκους (40:39-επικίνδυνο παιχνίδι), Ραμέικις (45:04, τρία δίλεπτα)
Πέναλτι: 1/4 – 2/3

athlitiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 13 Αυγούστου γιορτάζουν

 

 

 

Mε τον καλύτερο τρόπο «έκλεισε» την προετοιμασία του ΟΦΗ Nίκησε με 4-0 την Επισκοπή Χανίων

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics