Breaking News
14 Αυγούστου 2022

ΟΦΗ: Θα δώσει πρόσκληση σε μελλοντικό αγώνα σε όσους φιλάθλους ταλαιπωρήθηκαν κατά την είσοδο στο «Θ. Βαρδινογιάννης»


ΟΦΗ: Θα δώσει πρόσκληση σε μελλοντικό αγώνα σε όσους φιλάθλους ταλαιπωρήθηκαν κατά την είσοδο στο «Θ. Βαρδινογιάννης»

Η ΠΑΕ ΟΦΗ με τη συγκεκριμένη κίνηση ζητάει συγγνώμη από όσους οπαδούς της ομάδας ταλαιπωρήθηκαν κατά την είσοδό τους στις θύρες για τον φιλικό αγώνα με την Επισκοπή.
Ο ΟΦΗ επικράτησε με 4-0 σε φιλικό ματς κόντρα στην Επισκοπή στο «Θ. Βαρδινογιάννης» με διάφορους φίλους της ομάδας να ταλαιπωρούνται τόσο κατά τη διαδικασία αγοράς του εισιτηρίου, όσο και κατά την είσοδό τους στις θύρες του γηπέδου.

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας μας για την ταλαιπωρία που υπέστησαν τόσο κατά τη διαδικασία αγοράς του εισιτηρίου τους, όσο στην είσοδό τους στις θύρες του “Θ. Βαρδινογιάννης” για τον φιλικό αγώνα με την Επισκοπή. Θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν προκειμένου να μην επαναληφθεί στους επίσημους αγώνες. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας», ανέφερε αρχικά σε ανακοίνωσή της η κρητική ομάδα.

Μάλιστα λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης από τα μεγάφωνα του γηπέδου έγινε γνωστό ότι όσοι ταλαιπωρήθηκαν θα τους χορηγηθεί μια πρόσκληση σε μελλοντικό αγώνα της ομάδας, ο οποίος θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση από τα μεγάφωνα ανέφερε τα εξής:

«Αγαπητοί φίλαθλοι της ομάδας μας, σας ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υποστήκατε κατά την έκδοση του εισιτηρίου σας. Για το λόγο αυτό, όσοι εισήλθατε μαζικά στη θύρα 8 μετά την έναρξη του αγώνα, θα μπορείτε μετά το τέλος της αναμέτρησης να δώσετε τα στοιχεία σας στο προσωπικό με τα πορτοκαλί γιλέκα που θα σας περιμένει στην έξοδο της θύρας 8. Η ΠΑΕ ΟΦΗ ως δείγμα αναγνώρισης της ευθύνης της θα σας χορηγήσει μια πρόσκληση σε μελλοντικό αγώνα της ομάδας μας, ο οποίος θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες».
gazzetta.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 13/08

 

 

 

Με το χάλκινο μετάλλιο θα επιστρέψει από το Ισραήλ η Εθνική Εφήβων (Κ18) χάντμπολ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics