Breaking News
15 Αυγούστου 2022

Ο Τεντόγλου ξεκινά με τη σκέψη στο ρεκόρ αγώνων

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου ρίχνεται στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Μονάχου με το μυαλό του να βρίσκεται στο να κάνει δικό του το ρεκόρ αγώνων!
Το 2018 σε μια άλλη πόλη της Γερμανίας, στο Βερολίνο, κατάφερε να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης στη διοργάνωση, όπου ξεκίνησε στην ουσία η διεθνή του πορεία. Ο Μίλτος Τεντόγλου τέσσερα χρόνια από εκείνον τον αγώνα είναι πιο δυνατός, πιο γεμάτος σε εμπειρία και γνώση και έτοιμος να υπερασπιστεί εκείνο το μετάλλιο. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι προέρχεται από εξαιρετικές διακρίσεις τα προηγούμενα χρόνια και είναι αγωνιστικά έτοιμος να παραμείνει στην κορυφή του αγωνίσματος. Ο αθλητής μας αγωνίζεται στον προκριματικό του μήκους, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, το απόγευμα της Δευτέρας (15/8 13.10 Ελλάδος) και διεκδικεί την πρόκριση στον τελικό της Τρίτης.
Ο αθλητής μετέχει στο α΄ προκριματικό γκρουπ και το όριο πρόκρισης έχει οριστεί στα 8,05 μ. επίδοση στις δυνατότητες του αθλητή μας. Ο Τεντόγλου αγωνίζεται κατά σειρά τέταρτος σε ένα γκρουπ όπου ξεχωρίζει ακόμη ο Κάθερες με 8,15 μ. φετινό ρεκόρ και ο Γιούσκα με 8,11 μέτρα.

«Το ρεκόρ αγώνων είναι ο στόχος μου για τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Παράλληλα θέλω να υπερασπιστώ το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησα το 2018 στο Βερολίνο. Ο αγώνας θεωρώ πως θα έχει ενδιαφέρον. Επειδή ξέρω τους άλτες και τους έχω δει, θα είναι αρκετά ανταγωνιστικοί. Ο Μόντλερ φαίνεται να μην είναι καλά, αλλά νομίζω είναι. Επίσης πιστεύω σε άλλα δύο άτομα τον Γιούσκα και Κάθερες. Θεωρώ πως ένας από τους δύο θα κάνει την έκπληξη και θα πάει για το βάθρο», είπε ο Τεντόγλου σχολιάζοντας τον αγώνα του Μονάχου. Ο αθλητής αναφέρθηκε και στη χρονιά που έχει προηγηθεί.

«Ο κλειστός ήταν άψογος για εμένα. Στον ανοιχτό ήμουν άτυχος δεν πήγε όπως θα ήθελα. Ίσως κάποιες φορές χάνω το κίνητρο μου. Σε αυτό παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο για εμένα συναγωνισμός σε κάθε αγώνα. Πριν το Μονακό είχα πολύ όρεξη, παρότι πριν δύο ημέρες είχα πάλι αγώνα και ενώ ακολουθούσε το Ευρωπαϊκό περίμενα με ανυπομονησία να αγωνιστώ και να κυνηγήσω κάτι καλό», κατέληξε.

Ο αθλητής μας είχε σήμερα την ευκαιρία να κάνει την πρώτη του προπόνηση στο κεντρικό του Ολυμπιακού Σταδίου και να δοκιμάσει διάδρομο και βαλβίδα.

Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς)
Ατ./Φετ. ρεκόρ: 8,60 μ./8,36 μ.-8,55 μ.(i)
Προπονητής: Γιώργος Πομάσκι
Πανελλήνιο ρεκόρ: 8,66 μ. Λούης Τσάτουμας
Κορυφαία επίδοση Ελλάδα 2022: 8,36 μ./8,55 μ.(i)
Κορυφαία επίδοση συμμετέχοντα:8,55 μ. (i) Μιλτος Τεντόγλου
Ρεκόρ αγώνων: 8,47 μ. Κρίστιαν Ράιφ (Γερμανία)
Ελληνικά μετάλλια στο αγώνισμα:
1ος 8,25 μ. Μίλτος Τεντόγλου 2018 Βερολίνο
2ος 8,15 μ. Λούης Τσάτουμας 2014 Ζυρίχη
3ος 8,01 μ. Κώστας Κουκοδήμος 1994 Ελσίνκι
sdna.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Την Κυριακή 14/8 αναχώρησε η Εθνική ομάδα Νέων τοξοβολίας με προορισμό το Μπέρμιγχαμ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics