Breaking News
17 Αυγούστου 2022

Στον τελικό της σφύρας ο Φραντζεσκάκης-«Να μου κάτσει η τέλεια βολή την τέλεια στιγμή»

 

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης προκρίθηκε στον τελικό της σφύρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Μονάχου σημειώνοντας την 8η καλύτερη επίδοση στα προκριματικά.


Με καλύτερη την πρώτη του βολή στα 76.33 μ. ο Φραντζεσκάκης πήρε με το καλημέρα σας την πρόκριση στον τελικό της σφύρας, επαναλαμβάνοντας την επιτυχία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Γιουτζίν.

Ο Χανιώτης αθλητής, που πριν από μερικά χρόνια ήταν ένα αδύνατο μικροκαμωμένο αγόρι, τον οποίο ανακάλυψε ο προπονητής του, Κωστής Παπαμαρκάκης και που προπονείται σε ένα χωράφι, έδειξε να διαθέτει στόφα πρωταθλητή.

Παρά τα 22 του χρόνια, κατάφερε να βρίσκεται στο μεγάλο ραντεβού, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει νωρίτερα ο Αναστασάκης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειας του στην κάμερα της ΕΡΤ: «Έκανα καλή πρώτη βολή, στη δεύτερη προσπάθησα να κάνω ατομικό ρεκόρ για να πιάσω το όριο και νόμιζα ότι θα ρίξω 100 μέτρα και έκανα άκυρη. Την τελευταία την άφησα για να ξεκουραστώ για αύριο.

Για να είμαι ειλικρινής είμαι σε καλή κατάσταση και έριξα άνετα τα 76μ., όμως οι άλλοι είναι σε άριστη κατάσταση. Το μετάλλιο θα παίξει 81 μ., επομένως στόχος μου είναι μία καλή επίδοση, ένα ατομικό ρεκόρ. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Τα 79 μ. είναι στόχος γιατί τα είχα στις τελευταίες προπονήσεις, το θέμα είναι να μου κάτσει η τέλεια τεχνική, η τέλεια βολή την τέλεια στιγμή».

sdna.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

Πινγκ Πονγκ-Πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του απλού και για την Τόλιου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics